Les primeres imatges de Belén Esteban després de casar-se

Belén Esteban va entregar el seu ram de núvia a Terelu pel seu any més dur

El detall de la 'princesa del poble' va ser un dels moments més emotius del casament

Un dels detalls més comentats de la boda de Belén Esteban ha estat el moment de l'entrega del ram. Esteban va decidir donar-li a la seva excompanya de ‘Sálvame’ Terelu Campos. Després d'uns moments sense donar explicacions, finalment 'la princesa del poble' va confessar que la seva decisió havia vingut motivada per l'any dolent que havia passat la seva companya Terelu, que ha patit diverses intervencions quirúrgiques, una de les quals ha estat una doble mastectomia.

 

«La sorpresa més bonica en molt de temps»

La mateixa Terelu explicava emocionada com havia viscut el moment de l’entrega del ram de la núvia, reconeixent a ‘Viva la Vida’ que  ha tingut «la sorpresa més bonica que m’he endut en molt de temps»L’escena, tal com ha explicat la col·laboradora, va començar amb una cançó de fons que per ella té un significat especial: ‘Lady Blue’ d’Enrique Bunbury. «Conté paraules i frases molt significatives per mi en els últims temps. I, de sobte, va aparèixer Belén amb el ram i em crida amb un gest. I jo preguntant-me: ‘A mi?’», va explicar Terelu.

 

Terelu Campos es va emocionar amb el detall de Belén Esteban
Terelu Campos es va emocionar amb el detall de Belén Esteban | TELECINCO

 

Va ser llavors quan Terelu es va posar a plorar de l’emoció i es van abraçar les dues intensament. Belén li va transmetre que volia que aquell ram fos per ella pel mal any que havia passat, i Terelu es va mostrar molt agraïda i emocionada, reconeixent que mai oblidaria el detall que la seva amiga havia tingut amb ella.

 

Per la seva banda, Belén Esteban també ha volgut comentar aquesta bonica anècdota manifestant que «ho tenia decidit des de feia temps. Els meus companys ho sabien, ella no perquè els vaig demanar que no diguessin res. Va ser molt emocionant», confessava.

 

També et pot interessar...