Felip VI hauria mantingut una breu conversa amb Beatriz Tajuelo, l'ex de Rivera, a Madrid

La parella, que portava 5 anys junts, van trencar al gener per decisió del líder de Ciutadans.
Felipe Rivera
Felip va coincidir amb Beatriz Tajuelo, ex de Rivera  | CatalunyaDiari.cat

Felip VI havia coincidit en alguna ocasió amb Beatriz Tajuelo, ex d’Albert Rivera, com a acompanyant del líder de Ciutadans en premis com el de ‘Princesa d’Astúries’ o recepcions a palau. La setmana passada, els dos van tornar a coincidir per primera vegada després de la ‘tragèdia’ amorosa i el marit de la Letícia es va mostrar interessat pel seu estat d’ànim.

 

El monarca va creuar la sala per dirigir-se a l’ex-hostessa i mantenir amb ella una conversa. Com hagués fet qualsevol, el rei va consolar a Beatriz durant uns deu minuts, segons assegura ‘La Razón’. Deu minuts no és molt, però segons els testimonis va ser molt més cordial i amable amb ella, amb qui va ser càlid i molt humà, que amb Albert Rivera, que pel contrari va ser una salutació més rígida i protocol·lària.

 

Feia 5 anys que estaven junts i van trencar al gener per decisió del líder de Ciutadans

Rivera
Beatriz Tajuelo i Albert Rivera feia 5 anys que estaven junts   | Instagram

 

La parella portava 5 anys junts i van trencar al gener per decisió del líder de Ciutadans, la trobada amb el rei no va ser fins uns mesos després. La setmana passada, concretament el 22 de juny, Felip i Tajuelo van tornar a coincidir per casualitat al Cercle de Belles Arts de Madrid. El rei va veure a Tajuelo i va creuar tota la sala per saludar-la, mostrant-se «molt afectuós» segons afirma Cristina Fernández al mitjà i afegeix «van ser uns deu minuts de conversa de gran complicitat».

 

Tot i que no sabem què li va dir el rei quan es va interessar per saber com estava, sabem que Beatriz va admetre «ha estat molt dur»  referint-se a la ruptura amb el que fins fa uns mesos havia sigut la seva parella i que ara s'especula que està amb la cantant Malú. «Només ha estat una ruptura més, no passa res» va assegurar, però va afegir que la part més difícil va ser la mediàtica «i afegeix l'assetjament diari que patim tant la meva família com jo» i afegia «Ha estat dur. Un còctel difícil de digerir» segons diu a ‘La Razón’.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari