Miriam Saavedra i Carlos Lozano amplien la seva família canina

És un pastor alemany i duu els cognoms de la parella
La relación de Carlos y Miriam va muy bien
La relació de Carlos Lozano i Miriam Lozano va més bé que mai i així ho han volgut demostrar amb la compra d'un Pastor Alemany | La Coctelera

Carlos Lozano i Miriam Saavedra estan d'enhorabona. La parella, més reconfortada que després de la tornada de 'Supervivientes', ha volgut fer un pas més a la seva relació ampliant la seva família. És per això, doncs, que la peruana ha volgut mostrar orgullosa a Instagram la seva última adhesió familiar: el «Glamuroso Inko Saavedra Lozano». 

 

I és que la mateixa exconcursant de Telecinco ha mostrat la imatge a les xarxes per demostrar que la seva relació amb Lozano va més bé que mai. 

 

'Glamuroso Inko' el «nuevo» miembro de la familia de Miriam y Carlos
'Glamuroso Inko' ell 'nou membre' de la família  | Instagram

 

En aquesta mateixa línia, l'exconcursant de l'esfera de Telecinco ha posat d'allò més contenta amb el qui defineix com «el fill de la parella», un pastor alemany. «Glamuroso INKO Saavedra Lozano i jo us desitgem molta felicitat», ha comentat la parella de Lozano a les xarxes. 

 

Els «dos gossos» de Miriam

Es tracta, doncs, de la tercera adquisició de Saavedra. I és que a casa ella i Lozano ja estan ben entretinguts amb la presència d'un altre gos de nom molt similar a l'últim: «Papi Glamuroso». 

 

El perro que hace unos meses Miriam mostraba en 'Mtmad'
'Glamuroso' va ser presentat fa només uns mesos a 'Mtmad' | mtmadComentaris

envia el comentari