Pilar Rubio torna de la lluna de mel amb una infecció al llavi

La parella ha viatjat a Costa Rica on han compartit una agradable vetllada amb Keylor Navas y Andrea Salas
Pilar Rubio y Sergio Ramos en el aeropuerto de Barajas
Pilar Rubio i Sergio Ramos sortint de l'aeroport de Barajas | CATALUNYADIARI.CAT

 

Fa tan sols unes setmanes la Pilar Rubio i el Sergio Ramos protagonitzaven unes de les bodes de l’any. Després de dues setmanes de lluna de mel a Costa Rica la parella ha tornat a Espanya. En les fotografies captades de la parella sortint de l’aeroport de Barajas, a Madrid, es pot veure un petit detall al rostre de la presentadora que crida l’atenció a simple vista.

 

Pilar Rubio s’amaga en sortir de l’aeroport

 

Lluny d’ensenyar la cara de satisfacció i alegria, com seria habitual en tornar del viatge de nuvis,  la presentadora de ‘El Hormiguero’ ha optat per tapar-se la boca amb un passaport. Tot semblava indicar que Rubio ho feia per amagar un possible imprevist d’última hora al seu llavi. Les imatges captades en sortir de l’aeroport mostren el llavi de la Pilar Rubio una mica inflat i enrogit.

 

Pilar Rubio se tapa el labio con el pasaporte
Pilar Rubio es tapa la boca amb el passaport | La Coctelera

Tot i tenir el llavi infectat, Pilar Rubio no ha dubtat en desfer-se en mostres d'afecte cap als seus tres fills, als que feia dues setmanes sense veure. A més a més, la guapa parella ha penjat diferents instantànies a les xarxes socials en les quals ha deixat veure clarament que han gaudit moltíssim de la seva idílica lluna de mel. 

 

Haurem d'esperar per saber si la parella decideix fer una altra escapada quan el Sergio Ramos acabi els entrenaments, això sí, aquesta vegada amb els seus fills.

 

També et pot interessar...Comentaris
Peret
Pobreta, més verdura i menys tall

envia el comentari