Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sergio Ramos i Pilar Rubio

Sergio Ramos i Pilar Rubio, sorpresos per un terratrèmol a Costa Rica

Els habitants van destacar una intensitat entre un 7 i un 6 a l'escala Mercalli
Sergio Ramos i Pilar Rubio
Sergio Ramos i Pilar Rubio estan de viatge de noces a Costa Rica  | Instagram

 

Pilar Rubio i Sergio Ramos encara estan en un núvol després de la seva mediàtica i espectacular boda a la Catedral de Sevilla. Ara, uns dies després del seu casament, la parella es recupera i celebra el seu amor a Costa Rica. 

Tot i que les imatges que han compartit fins al moment a les seves respectives xarxes socials són d'un veritable somni, el cert és que en les darreres hores el matrimoni hauria viscut un moment de tensió i preocupació a causa d'un terratrèmol.  Concretament, el país va viure durant la matinada del passat 26 de juny un terratrèmol d'una magnitud de 6,7 a l'escala de Ritcher.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Intensitat entre un 7 i un 6 a l'escala Mercalli

La Xarxa Sismològica Nacional de Costa Rica va indicar que el terratrèmol es va produir a les 23.23, hora local, amb epicentre al sud de Puerto Armuelles, a la frontera amb Panamà. Els habitants van destacar una  intensitat entre un 7 i un 6 a l'escala Mercalli, fet que va provocar la caiguda d'objectes i talls d'electricitat  durant el tremolor. Tot i aquest ensurt, la parella no ha fet cap manifestació a través de les xarxes socials i, per tant, tot apunta al fet que tot estigui en ordre.

Per la seva banda,  el president de Costa Rica, Carlos Alvarado, ha manifestat a través de Facebook que: «Estem en coordinació amb la Comissió Nacional d'Emergències per a determinar danys al país davant el fort sisme.  Recordem a la població seguir els canals d'informació oficial davant les emergències nacionals». Sens dubte, el viatge de noces de Rubio i Ramos haurà estat marcat per l'amor i per una tremolor que recordaran sempre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¿Cuántos aparecen en el vídeo @sergioramos ? ??#costarica. // How many do you see?

Una publicación compartida por Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

També et poden interessar...