Les primeres imatges de Belén Esteban després de casar-se

Belén Esteban confessa que vol tenir fills amb Miguel

Un altre dels somnis de la col·laboradora és aconseguir la nul·litat matrimonial amb Fran i casar-se ara per l'església

No hi ha dubte que Belén Esteban està passant per un dels millors moments de la seva vida. Després de contraure matrimoni amb Miguel el passat dissabte, tothom estava esperant l'exclusiva de la revista ¡Hola! per a poder veure com anava vestida i quines declaracions havia fet.

Ni el vestit ni les declaracions va deixar indiferent a ningú, i van demostrar que la col·laboradora de 'Sálvame' està més feliç que mai al costat del que ja és el seu home. Tot i que la parella ja feia un temps que vivia junta, Esteban no ha sentit com la seva relació s'ha acabat consolidant i formalitzant fins l'enllaç del dia 22 de juny. 

«Si vénen, seran benvinguts», afirma

Per aquest motiu, els plans de futur amb Miguel es focalitzen ara en poder ser pares. «Vull tenir fills amb Miguel, tinc una edat i el problema de la diabetis, però si vénen, seran benvinguts», ha afirmat.  De la mateixa manera, Esteban ha fet pública la seva intenció de casar-se amb Miguel per l'església quan aconsegueixi la nul·litat matrimonial amb el seu exmarit, Fran.

En aquest sentit, ha explicat que: «Ho faré quan pugui. S'ha d'esperar un any per aconseguir la nul·litat eclesiàstica, perquè encara no estic divorciada de Fran. És la il·lusió de Miguel i així ho farem». I és que per a la col·laboradora de 'Sálvame' la boda amb Miguel ha estat el que sempre havia somiat. «Aquesta segona boda m'ha fet molta més il·lusió que la primera perquè m'he casat amb la persona que estimo. Per a mi, aquesta és la meva boda».

La sort d'haver conegut a Miguel

«Aquesta segona és la vençuda perquè al costat de Miguel m'ha canviat la vida per complet», assegurava emocionada. De la mateixa manera, Esteban s'omple d'orgull en dir que: «Miguel m'ha salvat la vida en molts sentits. Després de tenir la meva filla, és el millor que m'ha passat». Davant aquest enamorament i admiració mútua, a la parella no els hi queda més que gaudir del seu matrimoni i seguir complint somnis junts.

Belén Esteban i Miguel
Belén Esteban es va casar el passat dissabte amb Miguel | Instagram

 

També et pot interessar...