Los 'Rockcampers' únicos en derrotar a 'Los Lobos'

'Los Lobos' eliminats de '¡Boom!' pels 'Rockcampers' en un programa especial

L'eliminació no afectarà la seva participació normal en el concurs

Fet històric a '¡Boom!'. Després de 500 programes imbatuts, aquest dijous 27 de juny 'Los Lobos' van ser vençuts pels 'Rockcampers', antics guanyadors del premi del concurs d'Antena 3.  Tot i això, la derrota es va produir en un dels dies especials en homenatge a l'equip compost per Manu, Erundino, Valentín y Alberto. 

Aquest enfrontament servia de petita venjança pels 'Rockcampers', després que fa pocs dies van veure com 'Los Lobos' superaven la quantitat de diners que van guanyar ells, tot i no haver resolt encara la bomba final. Javi, Héctor, Rubén i Alfredo van ser molt superiors i van imposar-se tant en la fase principal com en la bomba classificatòria. 

«Ho sento, 'Lobos'. Heu fet uns números increïbles... però heu perdut» anunciava Juanra Bonet amb cara de sorpresa. Els vençuts però van assumir la derrota amb molta esportivitat: «Amb molt honor!». El presentador no va poder evitar fer broma de l'assumpte, i com fa sempre amb els equips perdedors els va entregar el joc de taula. «Aquí teniu el joc del programa!», va exclamar provocant el riure del públic i els concursants. 

Continuaran amb la seva participació habitual

Els 'Rockcampers' es van enfrontar després a la fase final per provar de guanyar el premi especial de 100.000 euros.  Tot i el seu gran nivell, es van quedar molt a prop d'aconseguir, fallant tres preguntes. 

Tot i la seva eliminació, els fans de 'Los Lobos' encara els podran veure concursar durant uns dies més, ja que aquest programa especial no afecta la seva participació habitual. El seu pròxim repte serà un nou duel entre campions del programa, ja que competiran en un nou especial contra 'Las Extremis', que durant els seus 116 programes van guanyar 631.500 euros. 

També et pot interessar...