ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Raquel Bollo serà àvia amb 43 anys

La seva filla Alma Cortés està embarassada del seu primer fill amb 19 anys

Raquel Bollo es convertirà en àvia amb 43 anys
Raquel Bollo es convertirà en àvia amb 43 anys | INSTAGRAM

Raquel Bollo es convertirà en àvia amb 43 anys. Després de moltes especulacions sobre si la seva filla Alma estava o no embarassada, finalment, la revista 'Diez Minutos' ha publicat la notícia de l'embaràs d'Alma Cortés, que serà mare amb només 19 anys, amb la seva parella Juan José, un jove gitano amb qui manté una relació des de fa un any.

Alma Cortés presentava el seu xicot a les xarxes socials fa poques setmanes, en una publicació en què ella ja estava embarassada tot i que aleshores ningú ho sabia, tret de la parella. A la fotografia en qüestió Alma dissimulava la seva panxa incipient amb una faldilla negra i una camisa voluminosa. La instantània venia acompanyada d’un missatge d’allò més romàntic: «Començar amb tu el dia i fer de la nit el dia».

 

Alma Cortés va presentar al seu xicot per Instagram
Alma Cortés va presentar el seu xicot per Instagram | INSTAGRAM

 

Actualment, la filla de Raquel Bollo és model de passarel·la de moda sevillana i influencer,  i combina la seva feina amb estudis de dret a distància. Viu a casa de la seva àvia materna tot i que amb l’arribada del bebè, que es preveu sigui entre finals del 2019 i principis del 2020, és probable que s’independitzi i busqui una nova llar on formar la seva família.

La noia és pràcticament idèntica a la seva mare, i s’ha mantingut en l’anonimat fins al dia d'avui. A més de compartir aspecte físic, ara també compartiran una història personal molt semblant, ja que Raquel Bollo es va quedar embarassada del seu primer fill a la mateixa edat que Alma. Així doncs, Raquel Bollo es convertirà en àvia només 10 anys després de tenir el seu últim fill, Samuel, amb la seva parella actual, que va fer la seva Primera Comunió a Sevilla fa tan sols un mes.

 

També et pot interessar...

 

 

Comentaris

envia el comentari