Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Susanna Griso en el funeral de su hermana

Susanna Griso dona l'últim adéu a la seva germana gran

La presentadora d''Espejo Público' es va rodejar d'amics i familiars durant l'enterrament

Susanna Griso en el funeral de su hermana
Susanna Griso és la petita de set germanes | La Coctelera

 

Susanna Griso ha viscut una setmana especialment tràgica. Va ser el passat dijous 27 de juny quan la catalana es va assabentar en directe, mentre presentava el programa 'Espejo Público', que la seva germana gran, de 70 anys, havia patit un infart sobtat. Després de totes les mostres d'afecte que va rebre, aquest diumenge 30 de juny va assistir al funeral de la seva germana.

Després de saber la notícia, la catalana va viatjar a Barcelona, on es va dur a terme l'enterrament. Durant l'acte se la va veure acompanyada dels seus amics i familiars. També hi va haver alguns rostres coneguts, com per exemple, el president del grup Planeta, José Creuheras Margenat, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau o l'advocat Jaume Asens.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Susanna Griso en el funeral de su hermana
Es va poder veure a la presentadora visiblement afectada durant el funeral | La Coctelera

 

Una persona molt familiar i unida als seus

Com ja ha deixat clar en diverses entrevistes, Susanna Griso es defineix com una persona molt familiar i molt unida als seus, per això en les ocasions més complicades se l'ha vist sempre rodejada dels seus éssers estimats. Cal recordar que  fa poc més d'un any va morir la seva mare, Montserrat, en recaure d'un ictus que havia patit dos anys abans.

La catalana havia confessat feia unes setmanes en una entrevista a 'El Mundo' que se sentia «la generació pont», ja que  «sóc la menor de set noies i la major dels meus nebots». Tampoc va dubtar en confessar que «la meva família és un gran pilar. Inclús a la meva filla Mireia li vaig posar el nom de la meva germana».

Ada Colau en el funeral de la hermana de Susanna Griso
Ada Colau va ser una de les cares conegudes que es van deixar veure a l'enterrament | La Coctelera

 

També et pot interessar...