Belén Esteban en una imatge d'arxiu

Desvelada la baralla que es va produir a la boda de Belén Esteban

Tot i que Belén no n'ha mencionat res a la seva exclusiva a '¡HOLA!', dues amigues seves van tenir una forta discussió per un home

Els rumors sobre una possible baralla al casament de Belén Esteban planen sobre els caps de tothom des del mateix dia de la boda, una trifulga que haurien protagonitzat dues amigues de 'La princesa del poble'. Tot i que la revista '¡HOLA!' no s’ha fet eco de cap d’aquests rumors en l’exclusiva que ha publicat sobre la boda de Belén, el mitjà ‘Cotilleos’ acaba de publicar el que realment a succeir durant la celebració, i és que, amb profusió de detalls, s’assegura que aquesta baralla sí que va existir i va acabar amb dos expulsats del banquet.

 

Una forta esbroncada per un home

Les protagonistes de l’enrenou van ser dues de les millors amigues de Belén, una tal Sara i O., i la baralla hauria estat per un succés que va passar durant el comiat de soltera de Belén Esteban a Eivissa, en què, a més de les seves amigues, també hi van anar els marits d’alguna d’elles. Pel que es veu, durant una nit a la discoteca Ushuahia, Sara va flirtejar amb el marit d’O., i tot i que aleshores no hi va haver cap discussió entre ambdues, tampoc se sap com va acabar la nit.

 

La baralla es va originar arrran del comiat de soltera de Belén a Eivissa
La baralla es va originar arran del comiat de soltera de Belén a Eivissa | INSTAGRAM

 

El dia del casament, doncs, la discussió entre elles va ser inevitable, ja que en un moment del banquet, van coincidir ambdues als lavabos,  començant una conversació que va esdevenir en trifulga. De seguida van començar els crits i l’esbroncada, que va arribar fins a la resta de convidats del casament, fins i tot a la núvia, Belén Esteban, que va finalitzar l’enrenou fent fora del banquet a la seva amiga O. i al marit d’aquesta.

 

Després de tot això, el portal ‘Cotilleos’ assegura que ‘la princesa del poble’ i O. no han tornat a estar en contacte des d’aleshores, així que no se sap si segueixen sent amigues o si la seva amistat es troba en punt mort després que la seva discussió quasi esgarria un dia tan important per a Belén Esteban.

 

També et pot interessar...