Els reis Felip i Letícia a El Prado el 17 de febrer de 2020

La reina Letícia sorprèn amb un ‘look’ hivernal en plena onada de calor

La monarca ha estat durament criticada per lluir un conjunt de màniga llarga mentre es registraven 40° graus de temperatura

 

La darrera onada de calor que ha sacsejat tot el país sembla que no ha afectat gens a la reina Letícia, qui ha tornat a ser el centre d'atenció dels mitjans de comunicacióen aquesta ocasió per la vestimenta lluïda durant la seva darrera aparició pública.

Durant el seu darrer acte oficial,  la dona del rei Felip ha demostrat ser immune a les altes temperatures lluint un conjunt hivernal a la capital espanyola,  la qual es trobava al voltant dels 40‎° graus de temperatura.

El conjunt hivernal de la reina Letícia

El passat dilluns 1 de juliol, la reina Letícia va assistir a un esdeveniment oficial amb motiu del nou ‘Espai Actiu Contra el Càncer’ de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, també coneguda amb les sigles AECC.  La sorpresa va arribar quan va aparèixer davant dels mitjans de comunicació amb un ‘look’ lluny de ser estiuenc,  just en el moment en què Madrid «es trobava en plena onada de calor».

Així doncs, Letícia Ortiz va escollir com a estilisme per a l'ocasió una brusa de màniga llarga combinada amb un pantaló estampat de tipus Príncep de Gales, de la prestigiosa marca tèxtil Hugo Boss. Com a complement, la monarca va triar unes sabates de taló color rosa pastel i una bossa de mà a joc. Respecte al maquillatge, va preferir tons naturals i més aviat neutres, amb concordança amb la resta del conjunt. 

Tot i que les seves intencions serien les de meravellar-nos lluint aquest caldejat ‘outfit’, la Reina ha rebut dures crítiques tant per la seva aparent resistència a les altes temperatures com per  la seva imatge «avorrida» i «apàtica», poc coherent amb l’època de l’any en la qual ens trobem.

També pots llegir...