Julián Muñoz ha parlat sobre la seva història amb Isabel Pantoja

Julián Muñoz se sincera sobre la seva relació amb Isabel Pantoja: «Em vaig escalfar»

L’exparella de la cantant ha declarat en el programa ‘Todo es mentira’ que «va ser un excitament, se me’n va anar l’olla»

El pròxim dia 7 de juliol és l’estrena de la sèrie documental sobre Jesús Gil al canal HBO. Conegut per haver estat alcalde de Marbella i president de l’Atlètic de Madrid, la figura de Jesús Gil serà la protagonista d’aquest debut televisiu.  Fruit d’aquesta notícia, el programa ‘Todo es mentira’ emès a Cuatro i presentat per Risto Mejide, ha volgut dedicar el seu espai per abordar aquest assumpte.

Ho ha fet convidant a un dels personatges més mediàtics a escala nacional, Julián Muñoz, qui va ser amic de Jesús Gil i també alcalde de la ciutat de Marbella. Per tal d’entrevistar-lo, Risto Mejide va establir una connexió en directe des de la ciutat malaguenya on es trobava l’entrevistat. Muñoz no només ha parlat de la seva relació amb la seva antiga amistat, sinó que també ha fet referència a Isabel Pantoja, qui va ser la seva parella sentimental.

Julián Muñoz parla sobre Isabel Pantoja

Va resultar impossible per a Julián Muñoz no fer al·lusió a l’’Operación Malaya’ en la qual va veure’s implicada la seva relació sentimental amb Isabel Pantoja. Fins i tot, parlant de la ‘tonadillera’, l’exalcalde va aventurar-se a declarar que «va ser un excitament, se me’n va anar l’olla».

A més a més, Risto Mejide va voler conèixer la seva opinió sobre la participació de la Pantoja al reality d’aventures ‘Supervivientes’, i Muñoz va respondre amb les següents paraules: «Hi ha persones que s’estan deixant la pell i persones que deixen passar el temps (...) Crec que els concursants no estan en igualtat de condicions».  Va afegir, a manera de crítica, que «cal veure la quantitat d’obres de teatre que posen a Espanya».

La seva opinió sobre Jesús Gil

Muñoz ha declarat també sobre la seva antiga amistat, Jesús Gil
Muñoz ha declarat també sobre la seva antiga amistat, Jesús Gil | CUATRO

 

Respecte a la seva antiga amistat, Julián va comentar que «el vaig estimar molt, ha estat el millor alcalde que ha tingut Marbella», i va voler remarcar també que «va ser una persona astuta, intel·ligent i molt llesta... Ell no signava res i Román tampoc».

D’altra banda, va confessar a Risto Mejide que «l’any 98 va ser quan les coses van començar a complicar-se. Jesús Gil era un home amb molta imaginació i va començar a ocupar-se dels temes urbanístics». Julián Muñoz va aprofitar l’ocasió per deixar clar que «no em trec responsabilitat, però puc assegurar que cap de les meves condemnes van ser per haver-me quedat diners públics de la ciutat de Marbella».

 

També pots llegir...

  • Chabelita manté el contacte amb Julián Muñoz sense consentiment d'Isabel Pantoja

  • Isabel Pantoja compara 'Supervivientes' amb la presó