Revelats els detalls del vestit de núvia de Belén Esteban

Paz Padilla i Mila Ximénez critiquen l'actitud de Belén Esteban

La presentadora i la col·laboradora de 'Sálvame' estan fartes de les polèmiques que crea la 'princesa del pueblo'

Ja fa més d'una setmana que Belén Esteban va viure un dels dies més feliços de la seva vida: el casament amb el seu amor Miguel.  Tot i que s'han anat filtrant detalls sobre l'enllaç i ja es va poder veure el vestit de la núvia a la revista ¡Hola!, el passat dissabte l'Esteban va visitar el plató de 'Sálvame Deluxe'  per a explicar encara més informacions íntimes del dia.

Ara bé, el secretisme amb què la madrilenya tracta el seu casament i les polèmiques que vol crear comencen a cansar a la presentadora de 'Sálvame', Paz Padilla, i la col·laboradora Mila Ximénez. Un comentari sobre el fotògraf del casament i una broma sobre el reportatge de fotos han creat tensions dins i fora del plató de 'Sálvame' fins al punt d'haver-se de reconciliar en directe al programa.

Les polèmiques de Belén Esteban

El conflicte comença amb la decisió de Belén Esteban de vendre l'exclusiva del casament i de crear polèmiques de dubtosa veracitat, com que hi havia un fotògraf infiltrat, perquè es parli més de 'la princesa del pueblo'. Però les tensions no exploten fins que Esteban va assegurar a 'Sábado Deluxe' que Mila Ximénez li havia dit durant la cerimònia del casament que li molestaven els fotògrafs, fet que la implicada desmenteix.

Segons Mila Ximénez, encara que a ella no li agradin les fotografies, no ho va dir en cap moment i no es va mostrar molesta. A més, acusa a la madrilenya de crear polèmiques per sortir-ne beneficiada encara que perjudiqui la resta de col·laboradors.

Revelats els detalls del vestit de núvia de Belén Esteban
Esteban va donar l'exclusiva del casamanet a la revista '¡Hola!' | ¡HOLA!

 

El comentari de Paz Padilla sobre l'exclusiva a '¡Hola!'

L'altre conflicte neix d'un comentari que la presentadora de 'Sálvame' va dir en clau d'humor, però que Belén Esteban no va entendre de la mateixa manera. I és que Paz Padilla va comparar l'exclusiva del casament a '¡Hola!' amb un reportatge de fotos de comunió, ja que el nuvi no hi apareixia i només sortia Belén sola. Aquest comentari «de broma» va deixar tocada a Belén.

Enterrar la destral de guerra

No obstant, com totes les polèmiques que neixen de comentaris sense maldat, les tensions es van desfer ràpidament amb una reconciliació en directe al 'Deluxe'. Pel que fa a Mila Ximénez va dir públicament que «per mi, el tema està tancat i no obriré més la boca, el casament va ser meravellós i Belén sempre ha confiat en mi». La recent casada va connectar amb el programa amb connexió telefònica i va aclarir que «crec que quan t'he necessitat, t'he tingut a prop, i quan tu m'has necessitat, m'hi has tingut».

D'altra banda, Paz Padilla també va voler arreglar les coses amb Belén Esteban i va assegurar que el comentari sobre l'exclusiva de fotos era de broma. «Creus que compararia el teu casament amb una comunió de forma seriosa? Si era de broma. Estic sempre de 'cachondeo', sóc humorista. Només demano una mica d'humor, Belén». Aquestes reconciliacions amb Mila Ximénez i amb Paz Padilla demostren que la destral de guerra està més que enterrada i que només queda esperar les noves polèmiques que vindran. Perquè de polèmiques, sempre n'hi haurà.

També et pot interessar...