URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Ana Rosa Quintana estrena les seves vacances i se'n va de boda

Al casament també hi havia el seu company Joaquín Prat
Ana Rosa Quintana se n'ha anat de boda abans de les seves vacances | CatalunyaDiari.cat

 

Ana Rosa Quintana acaba d’iniciar les seves vacances estiuenques després d’una temporada al seu programa de Telecinco que ha qualificat d'«apassionant». Ara toca descansar, i la presentadora ha decidit passar gran part de les seves vacances a la residència que té a Sotogrande, una de les urbanitzacions més luxoses d’Espanya i que està situada a Andalusia.

 

Sobre això, la presentadora reconeixia: «No sé què faré, potser res, quedar-me allí amb els nens i la família». Abans del viatge a terres andaluses però, la presentadora va voler aprofitar aquest últim cap de setmana per assistir al casament d’una amiga seva a Madrid.

 

Ana Rosa Quintana ha inaugurat les seves vacances anant-se’n de casament, a un enllaç que va tenir lloc a la capella del Colegio Sagrado Corazón de Jesús a Madrid. La presentadora va assistir-hi amb el seu marit i lluïa un vestit vaporós amb estampat de flors, una elecció ben fresqueta per suportar les altes temperatures de l’onada de calor.

 

Ana Rosa amb un estilisme adequat a les altes temperatures | CatalunyaDiari.cat

 

Ana Rosa tanca una gran temporada

El seu company i col·laborador de ‘El programa de Ana Rosa’ Joaquin Prat, també va ser un dels convidats de la boda, a la qual va assistir-hi amb la seva esposa Yolanda Bravo, desmentint així els rumors de crisi matrimonial que planava sobre la parella últimament.

  

En el seu últim programa, la presentadora Ana Rosa Quintana, feia un balanç molt positiu de la temporada que acabaven de deixar enrere: «Ha estat un any apassionant, amb moltíssima informació, tant en política com en actualitat. Ha estat un any molt bo; els espectadors ens han compensat molt i això sempre és molt agradable».

 

També et pot interessar...