Javier Cárdenas ha criticar durament a TVE

Les xarxes posen en dubte l'autenticitat dels abdominals de Cárdenas

El locutor català ha mostrat a les seves xarxes socials una fotografia on llueix una 'tauleta' sospitosa

Els falsos abdominals de Javier Cárdenas s'han fet virals a causa d'una fotografia que el mateix presentador ha penjat a les xarxes socials. El locutor català hauria passat pel quiròfan per realitzar-se una abdominoplastia.  Ja són molts els famosos que han decidit ficar-se abdominals, com per exemple Leticia Sabater, Isa Pantoja o Pipi Estrada.

El locutor català mostra els seus abdominals

Javier Cárdenas ha pujat una fotografia al seu compte personal d'Instagram on es pot veure la seva nova 'tauleta'. El català ha mostrat als seus seguidors com gaudeix de l'estiu en aigües eivissenques, en un vaixell i en companyia d'alguns dels seus millors amics.

Javier Cárdenas ha estat un apassionat de l'esport

El presentador de 'Levántate y Cárdenas' és un autèntic apassionat de l'esport, malgrat que en els darrers anys se li ha vist més desgastat i no tan en forma com ho estava abans. Potser aquest podria ser un dels motius pels quals el català hauria decidit passar pel quiròfan, així d'aquesta manera amb l'operació tornaria a tenir el cos estètic que tenia abans. Per a posar-se aquest tipus d'abdominals són necessàries unes sis hores d'intervenció.

El presentador barceloní no aclara si s'ha operat o no

Cárdenas ni desmenteix ni reconeix que ha passat pel quiròfan, simplement no entén com els seus abdominals s'han fet virals. Altres famosos com Letícia Sabater, no han tingut bons resultats després d'aquesta operació, ja que la 'tauleta' es marca d'una manera molt estranya, que convida a pensar que és de mentida. Després d'aquests comentaris, el locutor ha penjat a les xarxes socials dues noves fotografies on mostra com era el seu cos abans, denunciant d'aquesta manera la popularitat que han agafat aquestes fotografies, per posar suposadament amb abdominals falsos.

  

  

Als comentaris de la fotografia, alguns l'acusen d'haver-se operat i uns altres sí que creuen que els abdominals puguin ser fruit del seu treball en el gimnàs.