La neboda de la Reina Letícia no és monàrquica

Carla Vigo Ortiz és una defensora dels drets del col·lectiu LGBTI

La neboda de la Reina Letícia Ortiz podria convertir-se en un seriós perill per a la Família Reial.  Carla Vigo Ortiz ha revelat no ser monàrquica fins al punt de no voler ser reconeguda per la seva connexió amb la Casa Reial. La jove també és coneguda a les xarxes socials per penjar nombroses referències als drets del col·lectiu LGBTI i a la festa de l'Orgull Gai.

Carla Vigo vol ser actriu

La jove, que no descarta participar en 'Superviventes', ha assegurat no tenir una relació de proximitat amb Leticía i no vol que se la conegui per ser neboda de la reina, sinó per ser Carla Vigo, una noia de 18 anys que aspira a ser actriu. Les seves amigues íntimes han revelat un dels seus grans desitjos, i és que a Carla li encantaria que Letícia donés el pregó de l'Orgull Gai perquè així arribés a més persones

La familia reial al complet
Els reis van celebrar els seus cinc anys de la seva proclamació | CatalunyaDiari.cat

 

La neboda de la reina no pot tenir fotos amb les seves cosines

Segons han informat les amigues de la jove, Carla no pot treure's ni tenir fotos amb les seves cosines a més que també té terminantment prohibit parlar de les nenes. Aquestes mateixes amigues, també han reconegut el malestar de Carla amb Letícia, ja que pensa que no va tenir en compte a la seva família quan va decidir casar-se amb Felip VI. A partir d'aquell moment, les seves vides van deixar de ser anònimes.

Leticia en la ceremonia. | GTRES

 

També et pot interessar...