Elionor i Sofia

La princesa Elionor i la infanta Sofia marxen tot el juliol als Estats Units

L'objectiu d'aquesta estada americana és que puguin aprendre més i millorar el seu nivell d'anglès

La princesa Elionor i la Infanta Sofia ja han pogut començar a gaudir de les seves vacances d'estiu. El passat 21 de juny, les germanes van acabar el seu curs escolar, segon de l'ESO i sisè de Primària, respectivament, i ara es disposen a passar un mes de juliol d'allò més divertit.

Concretament, segons han informat des de la Casa Reial, les germanes viatjaran durant tot el mes de juliol a uns campaments als Estats Units, igual que ja van fer l'any passat, tal com explica 'La Coctelera'.

Uns campaments per a millorar el seu nivell d'anglès

Fins al moment, es desconeix la ubicació exacta dels campaments i el nom d'aquests, tot i que tot apunta al fet que sigui els mateixos als quals van acudir l'any passat, ja que la mateixa Elionor va confessar que s'ho havien passat molt bé.

L'objectiu d'aquesta estada americana és que, a banda de gaudir i conèixer altres joves d'altres països i cultures, puguin aprendre més i millorar el seu nivell d'anglès. Una vegada finalitzin aquests campaments, està previst que les dues germanes es traslladin amb els seus pares fins a Mallorca, on habitualment estiueja la família reial. Serà llavors quan ambdues podran gaudir al màxim uns dies de descans complet.

El merescut descans de la princesa Elionor

En el cas de la princesa Elionor, el descans és més que merescut, ja que a banda d'haver de complir amb les seves obligacions com a estudiant, cada vegada més, ho fa amb els compromisos com a hereva del tron espanyol.

De fet, s'espera que la princesa viatgi per primera vegada el pròxim mes d'octubre a l'entrega de premis dels Premis Princesa d'Astúries, que s'entregaran en el Teatre Campoamor d'Oviedo.  Abans, però, Elionor gaudirà d'un estiu que acaba de començar.

Les germanes amb els seus pares, els reis d'Espanya
Les germanes també gaudiran d'unes vacances a Mallorca | CatalunyaDiari.cat

 

També et poden interessar...

  • La princesa Elionor visitarà Catalunya el pròxim mes de novembre
  • Elionor eclipsa totes les mirades el dia del 5è aniversari de la proclamació