Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mila Ximénez ho està passant malament

Mila Ximénez se sent dolguda per la desconfiança de Belén Esteban

La núvia no li va confiar certs detalls de la boda que sí que va revelar als seus companys
Mila Ximénez ho està passant malament
Mila Ximénez ho està passant malament | TELECINCO

 

La boda de Belén Esteban està portant molta cua i deixant molts titulars. Mila Ximénez ha estat la protagonista d'una de les últimes polèmiques arran d’unes declaracions desafortunades que va fer en què, a més d’assegurar que estava farta de parlar de la boda de Belén Esteban, va revelar una informació sobre el que va passar aquell dia que ella no sabia que no podia fer pública, ficant la pota.

Així doncs, la col·laboradora de ‘Sálvame’ ha descobert que Belén Esteban havia confiat detalls de l’enllaç als seus companys i no a ella, que desconeixia molts aspectes de la boda, cosa que li ha fet  arribar a la conclusió que no gaudeix de la confiança de ‘la princesa del poble’.

 

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

 

Mila ho està passant malament

Per tot això, la col·laboradora  reconeix que se sent trista i dolguda, ja que no entén que Belén Esteban no confiï en ella: «Estic trista i dolguda perquè crec que  jo mai trairia a un company». També ha explicat que vol tenir una conversació amb Belén Esteban perquè li expliqui per què aquesta no ha compartit certes coses amb ella, si és perquè creu que ella les revelaria a tothom o perquè simplement no ha volgut.

 

Mila Ximénez ha esclatat en plor durant el programa
Mila Ximénez ha esclatat en plor durant el programa | TELECINCO

 

Arran de tot aquest tema,  la col·laboradora no ha pogut reprimir les llàgrimes  en visualitzar unes imatges en què ella feia un comentari molt desafortunat assegurant que estava farta de parlar de la boda de Belén, cosa que hauria provocat certa commoció a ‘la princesa del poble’:  «Jo no em referia a la boda en si, em referia que parlar d’aquesta implica coses personals meves amb el director del programa, per exemple. Aleshores, no vull perdre una relació personal per un contingut... No vull problemes amb algú a qui estimo molt. Estic cansada».

També et pot interessar...