Paula Echevarría llueix un biquini asimètric perfecte per aquest estiu

El model és de color blanc i es pot convertir en el més encertat per a totes aquelles noies que tinguin poc pit
La part superior és ideal per a les noies amb poc pit | Calzedonia

 

L'actriu Paula Echevarría sap molt de moda i de com causar sensació a través dels 'looks' que publica a les seves xarxes socials.

 

Durant tot l'any, delecta els seus seguidors amb originals i elegants conjunts, així com amb peces atrevides i molt accessibles que es poden trobar en la majoria de botigues a uns preus acceptables.

 

 

Una peça amb volants i estampat de 'broderie anglaise'

Una vegada arribat l'estiu, l'asturiana tampoc deixa passar l'oportunitat i ha captivat amb la publicació d'una fotografia en la qual se la pot veure amb un biquini asimètric de la marca Calzedonia. El model és de color blanc i es pot convertir en el més encertat per a totes aquelles noies que tinguin poc pit, ja que compta amb uns volants que augmenten el volum d'aquesta zona.

 

La peça, a més a més, té un estampat de 'broderie anglaise', que li dóna un toc romàntic i sofisticat. Per la seva banda, la calceta és simplement blanca i senzilla, fet que destaca encara més la part superior. Tot i que només té un tirant, cal destacar que aquest és ample i fort i que, com a conseqüència, aguanta sense cap mena de problema el pit sense necessitat de dur cèrcols.

El biquini ja es pot aconseguir a les botigues Calzedonia | Calzedonia

 

 

El blanc, una aposta segura

Referent al color, cal destacar que el blanc sempre és una aposta segura i que mai passa de moda. El blanc és un color que ressalta molt el morè que el sol deixa a la nostra pell i aporta al nostre 'look' aquell aire fresc i net que tant es necessita a l'estiu. Sens dubte, Echevarría ha donat amb l'elecció perfecta amb aquest biquini del qual, de moment, la part superior té un preu de 40 euros i que ja es pot aconseguir a totes les botigues Calzedonia.

 

 

També et poden interessar...