Shakira

Shakira, acusada de maltractament animal per una fotografia

La cantant colombiana ha generat polèmica després de compartir una foto amb un dofí

Shakira està gaudint d'unes vacances a les Bahames amb Gerard Piqué i els seus fills Milan i Sasha. La família ja ha compartit diverses fotografies mostrant les seves experiències a Instagram, però l'última instantània que ha penjat la cantant ha generat una polèmica que possiblement no s'esperava.

La imatge que ha generat polèmica

L'artista va compartir una foto on surt ella, amb un somriure d'orella a orella, acompanyada d'un dofí i el comentari «Besada per Mickey, un petit àngel del mar» en la popular xarxa social Instagram. Tot i que la imatge acumula més d’un milió de m’agrades, també ha generat comentaris en contra de la cantant que l'acusen de fomentar el maltractament i el captiveri d'animals.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kissed by Mickey, a little angel of the sea! Shak

Una publicación compartida de Shakira (@shakira) el

«No fomentis que es prenguin fotografies amb animals en captiveri», «Darrere aquestes fotografies hi ha molt d'abús animal»  o «Els animals haurien d'estar en el seu hàbitat natural, si no és maltractament» són alguns dels comentaris, entre molts d'altres, als que ha hagut de fer front Shakira.

No només Shakira ha rebut crítiques

Però no només Shakira ha rebut crítiques, sinó que el seu marit, Gerard Piqué, també ha rebut alguns comentaris després que aquest pengés un vídeo en el qual surten els seus fills acariciant uns taurons. En aquest cas, però, els comentaris no només anaven dirigits al captiveri dels animals, sinó que sobretot es referien al fet que el futbolista parlés català amb els seus fills. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sharks.

Una publicación compartida de Gerard Piqué (@3gerardpique) el

«M'encanta veure com parles català als teus fills» o «Com es fan notar els catalans» han sigut alguns els comentaris que ha tingut la publicació de Piqué, que no ha estat tan criticat com la de Shakira.

El matrimoni és un referent a escala mundial, i per això les xarxes s'han encès tant amb les fotografies. Però tot i la polèmica, de ben segur que la família continuarà gaudint de les seves desitjades vacances al Carib.

També et pot interessar...