Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alfred

Alfred no acaba de posicionar-se amb Catalunya: «No depèn de mi»

El cantant català també ha parlat sobre els refugiats al plató de 'La Sexta Noche'

Alfred
Alfred, sobre el conflicte Catalunya-Espanya: «Jo no l'he embolicat» | CatalunyaDiari.com

 

El cantant i exconcursant d''Operación Triunfo' Alfred García ha ofert una nova entrevista a 'La Sexta Noche', on no només ha tingut l'oportunitat de parlar de la seva música o de les seves vivències personals dins de la seva carrera com a cantant, sinó que  també ha parlat sobre la depressió que patia abans de ser concursant d'OT, les discrepàncies amb Amaia Romero –la seva exparella– o sobre la seva actuació a Eurovisió.

Gir de discurs sobre el conflicte català

A la pregunta sobre el principal problema polític del moment, el conflicte Catalunya-Espanya, el jove del Prat del Llobregat es va mostrar poc contundent i va assegurar que són els polítics qui ho han de solucionar. «És una cosa que no depèn de mi.  Depèn dels polítics. Jo no l'he embolicat.  L'han embolicat ells, així que l'embolic l'han de desfer ells». Tot i tractar-se d'un tema delicat, Alfred va aconseguir traspassar aquesta pregunta de puntetes i  

Sobre els refugiats, «no és una qüestió només dels polítics»

Un altre punt, en el qual Garcia sí que va ser més contundent amb la seva explicació, va ser quan li van preguntar sobre els refugiats. Alfred va tenir una actitud molt conscienciada i amb ganes de compartir els seus coneixements  amb l'audiència. «No és una qüestió només dels polítics», deia per a reclamar a tota la societat la seva implicació amb la crisi dels refugiats.

Durant l'entrevista va tenir temps de parlar sobre 'Open Arms', sobre l'última detenció de Carola Rackete del 'Sea Watch' a Itàlia, o de la fotografia del pare i la filla morts a la frontera de Mèxic amb els Estats Units.

El jove cantant ja es mostrava afí al moviment de les ONG per als refugiats des que va entrar a l'acadèmia, i ha continuat el seu compromís també després de la seva sortida del concurs. Ara mateix és un col·laborador en actiu amb 'Open Arms', als quals dedica jornades  i dóna suport constantment a través de les seves xares socials.

També et pot interessar...