Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Matías Prats pateix problemes oculars des de fa quinze anys

Els problemes van començar quan va rebre un fort cop a l'ull amb una pilota de tenis
Matías Prats té problemes oculars des de fa quinze anys   | Cedida

El presentador més carismàtic dels informatius de la televisió sofreix problemes oculars des de fa gairebé quinze anys, quan va rebre un fort cop a l'ull amb una pilota de tenis. Per aquesta raó, el periodista va deixar temporalment els informatius d''Antena 3', per poder-se sotmetre a una operació per un despreniment de retina

Així doncs, Prats va explicar que sofria una degeneració macular. Es tracta d'un trastorn ocular que destrueix lentament la visió central i aguda, cosa que dificulta la lectura i la visualització de detalls fins. Finalment aquest problema va derivar en un forat macular, un trencament del centre de la retina.

Després de les intervencions, Matías Prats va afirmar a la revista 'HOLA!' que havia estat «molt a prop» de retirar-se pels seus problemes de vista. «Vaig pensar que ja no tornaria a la pantalla», confessava. Tot i això, es va mostrar sempre positiu: «Els espectadors em tornaran a veure, amb ulleres o sense», deia.

Antecedents familiars

Els problemes de vista de Matías Prats es van iniciar fa gairebé quinze anys, després que rebés un fort cop a l'ull amb una pilota de tenis, des de llavors, ha patit problemes oculars.  Tal com bromejava el mateix presentador, la seva malaltia no és res nou en la família, i és que el seu conegut pare també va patir problemes de visió després de rebre una ferida de bala a l'ull durant la guerra civil.

Matías Prats Cañete, Matías Prats Luque i Matías Prats Chacón
Matías Prats Cañete, Matías Prats Luque i Matías Prats Chacón | Twitter

 

El pare del presentador, Matías Prats Cañete, va ser un dels comunicadors més coneguts d'Espanya, sobretot per ser la veu del NO-DO. Després de l'accident, sempre apareixia amb ulleres de sol, per protegir-se de la llum i, fins i tot, dels focus interiors. Matías Prats Luque porta gairebé tres dècades al capdavant dels informatius d''Antena 3', i és una de les cares més estimades del grup. El seu fill, Matías Prats Chacón, és també periodista, actualment a la secció d'Esports dels Informatius de 'Telecinco'.

També et pot interessar...