Silvia Abril substituirà Arturo Valls a 'Ahora Caigo' durant l'estiu

Silvia Abril sobre l'auge de l'extrema dreta: «És un acudit»

La presentadora ha parlat sobre la situació política a Madrid: «M'ha dolgut en l'ànima»

Arturo Valls se'n va de vacances, però ja té substituta. Silvia Abril serà l'encarregada de prendre el relleu al valencià els mesos de juliol i agost per presentar el programa 'Ahora Caigo', d''Antena 3'.  Durant una entrevista per 'VerTele', amb motiu de la seva incorporació al programa de Gestmusic, Abril ha parlat sobre la situació política actual, la situació de l'humor i futurs projectes com a presentadora.

«Hauríem de recuperar la confiança»

Com a humorista, Silvia Abril pensa que a vegades hi ha una precaució excessiva a l'hora de fer humor: «Totes les coses es treuen de mare. Jo crec que cal aplicar el sentit comú, recuperar el seny i la confiança. Jo no vull ofendre a ningú, el que passa és que en l'humor a vegades carregues contra col·lectius sense voler atacar al col·lectiu. A vegades es té la pell molt fina. Cal contextualitzar les bromes, sense faltar el respecte massa a ningú. Hauríem de recuperar la confiança», explica.

«M'ha dolgut en l'ànima»

En la mateixa línia i preguntada per la situació política actual de Madrid, en què s'han unit PP, Ciutadans i VOX per formar govern, Abril manifesta la seva disconformitat amb la situació: «A mi m'ha dolgut en l'ànima la sortida de Manuela Carmena de l'Ajuntament», confessa. Malgrat tot, reconeix que situacions com aquestes fiquen la feina més fàcil als còmics: «Sempre ens resulten més suculentes situacions com les d'ara, perquè a més, els arguments de l'extrema dreta són un acudit. Ells són un acudit», confessa.

Tot i això, la presentadora reconeix que preferiria viure-ho d'una altra manera: «Ara, jo preferiria menjar-me els mocs d'avorriment i dir. 'Que meravellós aquest país que tenim i que avorrit'. Ja me les enginyaria per a treure-li humor a altres coses.  Hi haurà més treball a fer, també cal aprofitar per a riure'ns i per a fer crítica», explica.

 

«Intentaré no desmuntar-li el plató a l'Arturo»

Pel que fa a la seva incorporació al concurs més carismàtic d'Atresmedia, Abril confessa que potser trasllada «una mica» la seva bogeria al plató, però que intentarà «no desmuntar-li el plató a l'Arturo». També diu que Arturo Valls «és més maco que les pessetes», i que si ell té vacances, ella també vol tenir les seves. Sobre possibles nous projectes, apunta que vol fer el possible per descansar el setembre, «i després ja veurem». Segons Silvia, «Hi ha moltes coses damunt la taula però cap està confirmada».

També et pot interessar...