Tamara Gorro molt molesta en qüestionar-se la salut del seu fill

La dona d'Ezequiel Garay va voler deixar clar que cada nen té el seu temps d'evolució i que, per sort, els seus dos fills tenen un bon estat de salut
Tamara Gorro en un dels seus vídeos de Youtube
Tamara Gorro va respondre a una seguidora en un vídeo del seu canal | Youtube

Tamara Gorro es caracteritza per respondre gairebé sempre que pot totes les preguntes i qüestions que li fan els seus seguidors. De fet, de tant en tant, elabora vídeos pel seu canal de Youtube, en els quals, respon a multitud de preguntes sobre la seva vida privada, la seva feina, el seu matrimoni o els seus fills.

 

Precisament referent a aquest darrer punt, Gorro ha rebut un missatge que no s'ho ha pres gens bé. Tal com explica la influencer en el seu vídeo, una seguidora li va preguntar «amb tot el respecte», si el seu fill Antonio estava malalt, ja que, segons ella, «se li veia molt lent i sempre amb la mateixa mirada». A més a més, el comentari afegia que: «Shaila amb la mateixa edat estava molt més viva». 

 

 

La contundent resposta 

Gorro, amb un to molt seriós, va voler deixar clar que el seu fill no estava malalt i que, en el cas que així fos, tampoc tindria cap problema en dir-ho. «El meu fill no està malalt, per a res, i si ho estigués, no tindria cap problema en dir-ho, t'ho puc assegurar. Si el meu fill està més lent, segons tu, és perquè no tots els nens són iguals. H iha que caminen amb 13 mesos, altres amb 15, altres amb 17», va afegir. Tanmateix, va seguir dient que: «El meu fill no està malalt, la meva filla no està malalta. Són dos sols, tenen salut que és el que importa en aquesta vida perquè, sense salut, no tirem endavant. Sobretot, tenen un cor enorme. Tant de bo tothom tingués aquest cor...».

Tamara Gorro en un dels seus vídeos de Youtube
Tamara Gorro va voler aclarir que el seu fill no està malalt | Youtube

 

 

Finalment, Gorro va voler donar un toc d'atenció a aquesta seguidora i va dir-li que: «Si a tu, aquesta pregunta, et sentís fer-la una nena de 12 o 13 anys, per a ella, el normal seria dir-li a un nen que està malalt». Gorro no té cap mena de problema en exposar, en la mesura del possible, els seus fills i compartir amb tots els seus seguidors moments importants de la seva vida. Ara bé, també es caracteritza per dir sempre el que pensa i no callar-se davant els comentaris que considera «absurds».

Tamara Gorro i la seva família
Tamara Gorro i Ezequiel Garay tenen dos fills en comú | CatalunyaDiari.cat

 

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari