Tamara Gorro incendia les xarxes amb un nu integral a la platja

La 'influencer' està gaudint d'unes vacances amb el seu marit a l'illa agrega de Myconos
Tamara Gorro, en un del seus posats
Tamara Gorro, en un dels seus posats | INSTAGRAM

Tamara Gorro està gaudint d'unes vacances paradisíaques a l’illa grega de Myconos amb el seu marit, el futbolista Ezequiel Garay i no s’ha pogut estar de compartir una fotografia que ha deixat tots els seus seguidors amb la boca oberta.

 

Com és habitual en ella, Tamara Gorro acostuma a compartir amb la seva ‘família virtual’, tant les instantànies del seu dia a dia com les fotografies dels seus viatges i moments més especials. Aquesta vegada, ha volgut sorprendre amb un nu integral, una fotografia on apareixia arrebossada amb arena de platja i en la qual aconseguia tapar el seu pit amb el seu braç. Amb el títol de ‘La croquegorro’, la ‘influencer’ deixava tots els seus seguidors admirats:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LA CROQUEGORRO #mamamolona #vacaciones #paraiso #

Una publicación compartida de Tamara Gorro (@tamara_gorro) el

  

Entre els seus seguidors, alguns personatges famosos com Nagore Robles o Irene Rosales s’han sorprès gratament amb la fotografia i han volgut felicitar-la per publicar una imatge tan espectacular:«Quin títol més lleig per una fotografia tan bella! Estàs espectacular Tamara!» li escrivia Nagore.

 

Per la seva banda, el seu marit i futbolista del Valencia Club de Fútbol Ezequiel Garay també s’apunta a la tradició de Tamara de posar per les seves fotografies i la veritat és que això de fer de model i ‘influencer’ sembla que li està agradant, ja que en aquests últims dies, la parella ha omplert els seus respectius Instagrams d’imatges seves en paisatges idíl·lics, platges paradisíaques, i postals amb encant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇬🇷 #G24 #vacaciones #modeloporestosdias #sinoduermoenelsofa

Una publicación compartida de Ezequiel Garay (@ezequielgaray24) el

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LUGARES CON ENCANTO #mamamolona #love #vacaciones #

Una publicación compartida de Tamara Gorro (@tamara_gorro) el

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi flequillo pega con el molino... #mamamolona #grecia #asubola #

Una publicación compartida de Tamara Gorro (@tamara_gorro) el

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari