rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Tamara Gorro incendia les xarxes amb un nu integral a la platja

La 'influencer' està gaudint d'unes vacances amb el seu marit a l'illa agrega de Myconos
Tamara Gorro, en un dels seus posats | INSTAGRAM

 

Tamara Gorro està gaudint d'unes vacances paradisíaques a l’illa grega de Myconos amb el seu marit, el futbolista Ezequiel Garay i no s’ha pogut estar de compartir una fotografia que ha deixat tots els seus seguidors amb la boca oberta.

 

Com és habitual en ella, Tamara Gorro acostuma a compartir amb la seva ‘família virtual’, tant les instantànies del seu dia a dia com les fotografies dels seus viatges i moments més especials. Aquesta vegada, ha volgut sorprendre amb un nu integral, una fotografia on apareixia arrebossada amb arena de platja i en la qual aconseguia tapar el seu pit amb el seu braç. Amb el títol de ‘La croquegorro’, la ‘influencer’ deixava tots els seus seguidors admirats:

 

  

Entre els seus seguidors, alguns personatges famosos com Nagore Robles o Irene Rosales s’han sorprès gratament amb la fotografia i han volgut felicitar-la per publicar una imatge tan espectacular: «Quin títol més lleig per una fotografia tan bella! Estàs espectacular Tamara!» li escrivia Nagore.

 

Per la seva banda, el seu marit i futbolista del Valencia Club de Fútbol Ezequiel Garay també s’apunta a la tradició de Tamara de posar per les seves fotografies i la veritat és que això de fer de model i ‘influencer’ sembla que li està agradant, ja que en aquests últims dies, la parella ha omplert els seus respectius Instagrams d’imatges seves en paisatges idíl·lics, platges paradisíaques, i postals amb encant.

 

 

 

 

 

També et pot interessar...

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris