El rei Joan Carles amb el seu amic Zou

El rei emèrit Joan Carles diu adéu al seu amic de la infantesa, Zou

El príncep georgià ha mort a causa d'una leucèmia a la seva casa de Tabat, al Marroc

El rei emèrit Joan Carles ha viscut uns dies molt tristos després de la notícia de la mort del príncep georgià i empresari Zourad Tchokotoua.  Segons les primeres informacions, Zou, com era conegut pels amics, va morir als 82 anys a la seva casa de Tabat (Marroc) a causa d'una leucèmia.

Tot i que es desconeix si el monarca espanyol s'ha desplaçat fins al Marroc per acomiadar-se per sempre del seu amic, el cert és que, qui el coneixen bé, saben que dir adéu a un amic de tota la vida li haurà suposat un dur i trist tràngol. 

Amics des dels vuit anys

Joan Carles i Zou es van conèixer amb només vuit anys quan ambdós van estar internats a Friburgo, a Alemanya. Des de llavors, la seva relació s'ha mantingut amb el pas del temps i ha sobreviscut a bons i molt mals moments pels dos. Zou va estar molts anys vivint a Mallorca, illa on es va conèixer amb la seva dona Marieta Salas.

Després de passar dècades a Mallorca, l'empresari va haver de marxar en veure's implicat en la trama de corrupció 'Los Almendros', a finals dels anys 70. Va ser llavors quan va decidir traslladar-se al Marroc, país en el qual ha mort. Han estat molts els rumors que assenyalaven a Zou com un «amic perillós» pel rei emèrit, però això i tot, han seguit mantenint una bona relació que ha demostrat el significat de la paraula amistat. 

Joan Carles i el seu amic Zou
Zou ha mort a Tabat als 82 anys | CatalunyaDiari.cat

 

 

També et poden interessar...