Joan Carles I no té dret a cap pensió

El rei Joan Carles calma el furor sexual amb un coixí pudent, segons Pilar Eyre

La periodista així ho ha explicat al seu blog aprofitant que els reis emèrits s’han tornat a veure junts

Joan Carles i Sofia s’han pogut veure novament junts al Club Nàutic de Sanxenxo, on la reina emèrita va estar veient com el rei participava en les regates de Galícia. Ara, Pilar Eyre, ha escrit una nova entrada al seu ‘blog’ que publica a la revista ‘Lecturas’, on parla sobre ells i sobre  la poligàmia, el furor sexual i l’amor nàutic de Joan Carles, que, segons diu, li vénen de lluny.

De jove, Joan Carles tenia «somnis humits»

Pilar Eyre ha escrit moltes vegades en llibres i articles que el pare de Joan Carles i Franco van enllistar-lo en un vaixell per evitar que mantingués relacions sexuals diverses i que no tingués hereus il·legítims si deixaven sol al rei emèrit durant la seva joventut. En aquest sentit, ara ha expressat: «Joan Carles ha visitat el ‘Juan Sebastián Elcano’, amb Sofia! Sabrà la pobra reina que Joanet, en embarcar-se com a guàrdia-marina el 1958, estava boig d’amor per una dissoluta comtessa italiana i que van ser precisament el seu pare i Franco els que el van obligar a enllistar-se al vaixell escola per allunyar-lo d’ella?».

A més, Eyre ha afegit: «Tasca inútil perquè durant la travessa Joanet va enviar-li a Olginha de Robilant desenes de cartes fogoses  on li narrava ‘aquesta nit al llit he pensat que estava besant-te, però m’he adonat que no eres tu, sinó un simple coixí arrugat i amb mal olor». Segons la periodista, la història d’amor del jove rei emèrit i la comtessa va acabar com totes, amb ell sent-li infidel amb una altra: «Al Brasil Joanet va enamorar-se d’una sensual carioca i, en el viatge de tornada a Espanya, també es cartejava amb ella. Va ser Franco qui li va comentar al seu cosí 'cal casar al príncep!’ I aquí va aparèixer Sofia, la grega!».

També et pot interessar...