Joan Carles i Sofia apareixen junts al Club Nàutic de Sanxenxo

Feia molt de temps que la reina Sofia no assistia a les regates per presenciar la competició del seu marit

La reina Sofia, el rei Joan Carles i la infanta Elena a Sanxenxo
La reina Sofia, el rei Joan Carles i la infanta Elena a Sanxenxo | CATALUNYADIARI

Amb motiu de la participació del rei emèrit a les regates de Galícia, Joan Carles i Sofia estan gaudint d’uns dies junts per la costa atlàntica. Pels veïns de Sanxenxo és habitual comptar amb la presència del rei emèrit i, fins i tot, de la seva filla, la infanta Elena, però ha estat tota una sorpresa veure que la reina Sofia acompanya el seu marit durant la competició més rellevant de la temporada.

El passat divendres 12 de juliol, els reis Joan Carles i Sofia van sopar a la gal·la oferida pel Reial Club Nàutic amb la seva filla Elena i van retre homenatge al vaixell escola ‘Juan Sebastián Elcano’, el qual havia ancorat aquell dia a la costa de Sanxenxo. El motiu pel qual el vaixell va recalar va ser per celebrar el cinquè centenari de la primera volta al món. A més a més, va ser el mateix vaixell on l’actual rei Felip VI va rebre formació militar.

Així doncs, la reina emèrita Sofia va delitar-se d’un menú exclusiu vegetarià i va assistir al sopar lluint un conjunt molt alegre amb margarides estampades, allunyat del seu estilisme més clàssic.

La reina Sofia lluint el seu conjunt d'estampat de margarides
La reina Sofia lluint el seu conjunt d'estampat de margarides | CATALUNYADIARI  

La infanta Elena i la seva mare van seguir al minut la participació del rei Joan Carles durant la competició pel trofeu ‘Almirante Rodríguez Toubes’. Es rumoreja que les dues van observar la carrera des d’una embarcació particular que rep el nom de ‘Tikia’.

Va ser el dissabte 13 de juliol quan va iniciar-se la primera prova de la regata i Joan Carles va competir a bord del ‘Bribón’. Després, el vaixell va emprendre la seva travessia cap a l’Escola Naval de Marín, on el seu fill Felip VI va jurar la bandera juntament amb els alumnes de l’Escola Naval Militar.

El més probable és que després d’aquest cap de setmana de competició, la infanta Elena i la reina Sofia es traslladin a Mallorca per gaudir de les seves vacances d’estiu. Respecte al rei Joan Carles, sembla que no es preveu que viatgi al palau de Marivent.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari