Els reis emèrits i la guerra oberta que mantenen amb Letícia

Tot fa indicar que Sofia i Joan Carles haurien ideat una estratègia d'unió per a fer front als menyspreus de Letícia

Els reis Felip VI i Letícia al costat dels Reis Emèrits durant la Pasqua militar de 2018
Els reis Felip VI i Letícia al costat dels Reis Emèrits durant la Pasqua militar de 2018 | CatalunyaDiari.cat

Els reis emèrits estan més units que mai. Aquesta vegada tenen un objectiu comú: la seva guerra contra Letícia. Farts dels menyspreus de la reina Letícia i que el seu fill Felip s’hagi posat de part de la seva dona, han decidit 'fer pinya' i anar els dos a una.

 

Quan Letícia va arribar al Palau de la Zarzuela ja apuntava maneres, i el seu caràcter es va començar a entreveure des que va trepitjar la casa reial. No ha estat però, fins que ha passat el temps, que realment s’ha anat revelant el seu veritable caràcter, fins al punt que ara mateix s’ha apoderat de la monarquia, controlant-ho tot i desplaçant figures com les infantes o els reis emèrits.

Els reis emèrits tenen una estratègia

La mala relació entre nora i sogres fa molt que dura, tot i que ara el conflicte és més que evident. Joan Carles va intentar convèncer al rei Felip perquè no es casés amb ella, i això Letícia no ho ha perdonat. Per la seva banda, la reina tampoc es queda enrere, ja que les seves actituds mostren certa ignomínia envers els seus sogres, com quan el rei Joan Carles volia que la petita Elionor anés a la boda de Joan de Borbó, fet al qual Letícia es va negar argüint que a la nena no se li podien interrompre les seves rutines.

 

Letícia no vol tenir cap mena de relació amb les infantes
Letícia no vol tenir cap mena de relació amb les infantes | CEDIDA

 

Però una cosa que no deixen passar els reis emèrits és l’actitud que Letícia, recolzada pel seu marit, està tenint amb les infantes, a qui ha apartat completament de la vida de la casa monàrquica; Letícia no vol tenir cap mena de tracte ni relació amb Helena o amb Cristina, i els reis emèrits no pensen tolerar-ne ni una més.

 

D’aquesta manera, han decidit per un front comú i mostrar-se d’allò més units davant els mitjans, tot per enviar un clar missatge a la reina Letícia. En aquesta direcció apuntava una de les últimes sorpreses que van protagonitzar ambdós ara fa unes setmanes, quan Sofia i Joan Carles van assistir junts a un partit d’handbol del seu nét Pablo a Alemanya, fet inaudit.

 

El rei Felip es planta

El rei Felip, que fins ara ha estat completament de part de la seva dona, també estaria començant a imposar-se, sobretot pel que fa a l'obsessió de Letícia per la imatge de les seves filles. El punt feble de la reina Letícia són les fotografies a Elionor i Sofia; intenta mantenir la seva privacitat, apartant-les totalment dels mitjans de comunicació fins al punt que li fa perdre la son el fet que algú li pugui fer una fotografia a les seves filles sense el seu permís, un neguit que l'ha dut a protagonitzar més d’un incident. 

 

Per exemple, va arribar a demanar el telèfon mòbil a qui creu que les ha retratat, o evitar que la seva sogra es faci una fotografia amb elles. Aquesta situació ha provocat que Elionor i Sofia siguin unes de les figures amb menys exposició mediàtica i més desconegudes de totes les cases monàrquiques europees.

 

El rei Felip amb la seva filla la pricnesa Lionor
El rei Felip amb la seva filla la princesa Elionor | CEDIDA

 

Però Letícia s’haurà d’enfrontar a un problema aquest any, ja que Elionor assistirà als premis Princesa d’Astúries, cosa que ella ha intentat evitar fins al dia d’avui, data en què el rei Felip s'ha imposat, opinant que ja hi hauria d’haver assistit anys anteriors i que ja és hora que ho faci, no en va són uns premis que duen el seu nom i a més, la princesa ha de començar-se a preparar per a la missió que tindrà durant tota la seva vida, representar a la monarquia espanyola.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari