jesé i Janira

El futbolista Jesé Rodríguez fa oficial la seva relació amb Janira Barm

Jesé ha sorprès a tots els seus seguidors publicant una foto a l'Instagram

El cor de Jesé Rodríguez torna a estar ocupat, i és que després de la seva mediàtica ruptura amb Aurah Ruiz, el futbolista ha refet la seva vida amb una model de Barcelona.

El canari i jugador del Paris-Saint-Germain sembla que ja s’ha oblidat de la seva exparella i ha trobat una nova companya, Janira Barm, qui es fa dir ‘la Barbie catalana’. Jesé ha sorprès a tots els seus seguidors, els quals ja sospitaven que es veia amb la model, publicant una foto amb Janira Barm a les seves històries d’Instagram que han confirmat tots els rumors.

«Mi amor, I Love you» escrivia el futbolista

En la fotografia en la qual apareix la parella, el davanter ha escrit «Mi amor, I Love you» acompanyat d’un cor. La catalana també és coneguda en aquesta xarxa social on ja acumula més de 30.000 seguidors i que, quan s’ha conegut la seva relació amb el futbolista, ha privatitzat. Per sort, el compte del seu club de fans encara és públic i gràcies a aquest podem veure algunes imatges de la model.

En els últims mesos la model s'havia dedicat a comentar algunes de les publicacions del jugador i aquest fet va ser el que va començar a crear sospites entre els seguidors. Ara els dos comencen una nova etapa després de les seves complicades relacions anteriors.  Barm no és la primera vegada que surt amb un futbolista, ja que la seva última parella coneguda va ser Patric, exjugador del Barça que actualment es troba a la Lazio.

També et pot interessar...