Belén Esteban acompanyada de la seva filla al 'Mad Cool'

La cara d'Andrea Janeiro és fotografiada durant el concert de Rosalía

Belén Esteban assisteix al festival 'Mad Cool' acompanyada de la seva filla

Fa uns dies Belén Esteban va assistir al festival 'Mad Cool' per no perdre's l'actuació de Rosalía. La col·laboradora de 'Sálvame', que va aconseguir fer-se una fotografia amb la cantant, va estar acompanyada per la seva filla, Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro perseguida pels fotògrafs

El concert de Rosalía en el 'Mad Cool' a Madrid va estar plagat de famosos de diferents camps que van omplir les seves xarxes de fotografies. Va ser el dimecres 10 de juliol on en la 'Welcome Party' del festival va actuar Rosalía. Cristina Pedroche, Adriana Albenia, Belén Esteban, Alfred García o Malena Costa, són algunes de la 'celebreties' que van ballar al so de cançons com 'Malamente' o 'Con altura'. Davant tants famosos, les mirades dels fotògrafs es van repartir, malgrat que tots estaven molt pendents de Belén Esteban i sobretot de la seva filla, que gairebé mai ha estat fotografiada.

La filla de Belén Estaban sempre intenta ocultar-se

Belén Esteban va ser una de les poques que es va poder fotografiar amb Rosalía. A més d'una amiga, la col·laboradora de 'Sálvame', va estar acompanyada de la seva filla, que va intentar passar desapercebuda. Els fotògrafs van intentar fotografiar la cara d'Andrea però la jove era captada amb la cara tapada o d'esquena. Finalment i davant la perseverança dels fotògrafs, Andrea Janeiro va ser captada de ple per les càmeres.

Andrea Janeiro al concert de Rosalía
Andrea Janeiro al concert de Rosalía | La Coctelera

 

Andrea Janeiro vol estar allunyada dels mitjans

Des que Andrea és major d'edat ha decidit mantenir-se allunyada al 100% dels mitjans i per aquesta raó es va anar a estudiar a Londres i tampoc va sortir en l'exclusiva de les noces de la seva mare encara que després es filtrés una foto seva en l'esdeveniment al costat del seu nuvi anglès. La seva mare sempre ha intentat que la jove estigui allunyada de la televisió i que en certa manera tingui una vida anònima.

També et pot interessar...