Belén Esteban compleix el seu somni de conèixer a Rosalía

Belén Esteban compleix el seu somni de conèixer a Rosalia

La col·laboradora del programa ‘Sálvame’ de Telecinco va assistir al festival ‘Mad Cool’ on la cantant participava i va tenir l’oportunitat de reunir-se amb ella

Està sent una de les millors etapes vitals per Belén Esteban. Aquest estiu ha celebrat el seu casament amb la seva parella Miguel Marcos, i ara ha complert un altre dels somnis que la col·laboradora tenia pendents: conèixer en persona a Rosalía. És per aquest motiu que ha volgut compartir amb els seus seguidors la fotografia on apareixen les dues juntes, i ha afegit el següent comentari ple d’admiració: «M’encanta Rosalia. M’agrada moltíssim la seva música. Puc entendre que hi hagi gent que no li agradi però, per mi i per molta gent, és un fenomen de la música». 

Així doncs, Belén Esteban ha assistit al festival ‘Mad Cool’ per no perdre’s l'actuació de la cantant per la qual sent predilecció. En el plató de ‘Sálvame’, amb la cançó ‘Con altura’ de l’artista catalana, Esteban va declarar visiblement emocionada que «Rosalía ets un fenomen musical i et desitjo el millor».

En el mateix directe va anunciar que no faltaria al seu concert del dia 11 de juliol al ‘Mad Cool’, i els mateixos organitzadors del festival van advertir a la col·laboradora que la data d’actuació de Rosalía era el dia 10, i no pas el que ella havia indicat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lo mejor @rosalia.vt 1

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

Un cop va arribar el dia tan esperat, Belén Esteban va poder gaudir al màxim de la música en directe de la seva cantant preferida. Respecte Rosalía, la catalana va actuar davant de 40.000 persones que van quedar meravellades amb el que veien i escoltaven.  En especial Belén Esteban, qui va lluitar per poder apropar-se a Rosalía i immortalitzar el moment amb una fotografia que va publicar a l’instant a les xarxes socials, provocant l’enveja de moltes persones.

El moment oportú va arribar quan l’artista va finalitzar la seva actuació i va retirar-se al backstage, i la de Paracuellos va poder gaudir d’estar un instant al costat de Rosalía. «El millor», va escriure la col·laboradora en la publicació on apareix amb la cantant.

També pots llegir...