Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Revelats els detalls del vestit de núvia de Belén Esteban

Belén Esteban va posar la cançó preferida de la seva filla a la boda

La col·laboradora vol mantenir i respectar la intimitat tant del seu ja marit, com de la seva filla

Revelats els detalls del vestit de núvia de Belén Esteban
Belén Esteban va tenir un bonic gest amb la seva filla | ¡HOLA!

 

Andrea, la filla de Belén Esteban fruit de la seva relació amb el torer Jesulín de Ubrique, és el més important en la vida de la col·laboradora de 'Sálvame'. Per aquest motiu, l'Esteban va voler tenir un bonic detall amb ella el dia de la seva boda amb Miguel.

No obstant això, cal recordar que la col·laboradora vol mantenir i respectar la intimitat tant del seu ja marit, com de la seva filla.  Per aquest motiu, no ha volgut explicar detalls relacionats amb ells i així aconseguir tenir-los allunyats del circ mediàtic que suposa formar part d'un programa com 'Sálvame'.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Andrea, una fan de Justin Bieber

Ara bé, si l'Esteban no parla, doncs per això estan la resta de col·laboradors que, acostumats a explicar els secrets de qualsevol celebració, no es poden aguantar i mantenir els secrets millors guardats. Aquest és l'exemple de la periodista Lydia Lozano, la qual, ha revelat que l'Esteban va utilitzar durant la seva boda una cançó de Justin Bieber, el cantant preferit de la seva filla. 

D'aquesta manera, una emocionada núvia va voler mostrar a tothom l'especial relació que mantenen entres les dues i tenir així un detall preciós amb la seva filla.  Cal recordar, que tota Espanya va poder comprovar l'estima que li té Andrea al cantant, ja que en una de les visites d'ell al programa d'Antena 3, 'El Homiguero', es va poder veure a la jove adolescent molt emocionada en primera fila gaudint de la seva presència més a prop que mai.

Andrea a 'El Hormiguero' amb Justin Bieber
Andrea ha demostrat ser molt fan del cantant | Antena 3

 

Lozano es va callar per precaució

Lozano va explicar aquesta bonica anècdota mentre acudia a l'estrena de l'obra de teatre de Carmen Alcayde 'Dos pajaros y un destino'. Tanmateix, la periodista va assegurar que va ser una boda molt divertida i que, almenys ella, tenia moltes ganes de festa. Una vegada es va adonar que explicant el tema de la cançó que l'Esteban va dedicar a Andrea, Lozano va preferir no seguir explicant més detalls, ja que: «Molt estic parlant de la seva filla, millor callo que si no demà ja veuràs».

Lydia Lozano a la boda de Belén Esteban
Lydia Lozano va parlar més del compte sobre els secrets de la boda | GTRES

 

També et poden interessar...