Belén Esteban en biquini

L'espectacular canvi en biquini de Belén Esteban en 22 anys

La col·laboradora de 'Sálvame' està acostumada a lluir cos a les platges del seu estimat Benidorm

Belén Esteban està disposada a gaudir d'un dels millors estius de la seva vida després de casar-se a finals del mes de juny amb Miguel. La col·laboradora de 'Sálvame' està acostumada a lluir cos a les platges del seu estimat Benidorm, però també d'illes paradisíaques com la de la República Dominica.

Sigui més prima o més grassa, l'Esteban mai ha tingut cap problema en lluir el seu cos i fer-ho amb sensuals biquinis i banyadors. Per aquest motiu,  'La Coctelera' ha decidit fer un repàs de l'evolució del cos en biquini de l'ex de Jesulín d'Ubrique des del 1997 fins a l'actualitat. 

L'any 1997 amb només 22 anys, l'Esteban portava un any casada amb el torer i lluia un cos espectacular. Encara no s'havia operat el pit i deixava a l'aire un ventre pla i unes tonificades cames.

Belén Esteban en biquini
L'any 1997 l'Esteban tenia només 22 anys | Agències

Saltem el 2003 on, encara amb bona silueta,  l'Esteban ja estava separada de Jesulín, ja s'havia operat el pit i portava tres anys de relació amb qui fou el seu primer marit: Fran Álvarez.

Belén Esteban en biquini
L'any 2003 l'Esteban ja estava amb Fran Álvarez | Agències

 

L'any 2010 l'Esteban va decidir optar per un banyador de color vermell en una de les seves aparicions a les platges. En aquesta època la seva primor era extrema i la seva família es preocupava per la seva salut. D'altra banda, va ser en aquest any quan Santiago Segura va decidir introduir-la en una de les seves pel·lícules.

Belén Esteban en biquini
La primor de Belén Esteban va ser més que evident l'any 2010 | Agències

 

L'any 2011 l'Esteban va viatjar fins a la República Dominicana després de reconciliar-se amb Fran Álvarez. Llavors va sorprendre a tothom per cuidar cada detall del seu estilisme d'estiu.

Belén Esteban en biquini
Belén Esteban va viatjar el 2011 a la República Dominicana | Agències

 

El 2013 la imatge de l'Esteban va canviar per complet. Després d'estar un temps allunyada dels mitjans de comunicació i confessar que s'havia recuperat de les seves addiccions a les drogues, la col·laboradora va patir un evident canvi en el seu cos, engreixant-se molts quilos i deixant palès que estava passant per un procés de recuperació.

Belén Esteban en biquini
L'any 2013 va patir un canvi radical en recuperar-se dels seus problemes amb les drogues | Agències

 

Finalment, enguany la de Paracuellos ja ha lluït cos a Eivissa gràcies al viatge de comiat de soltera que li van organitzar les seves amigues. El seu cos és el viu exemple de la seva situació personal i sentimental: equilibrat i sa.

Belén Esteban en biquini
Aquest 2019 l'Esteban ja ha posat en biquini durant el seu comiat de soltera | Agències

 

 

També et poden interessar...

  • Belén Esteban confessa que vol tenir fills amb Miguel
  • Belén Esteban va posar la cançó preferida de la seva filla a la boda