Jorge Javier a 'Cuatro al día'

Jorge Javier fica la pota en saludar un presentador de Cuatro que ja no hi és

La resta de companys van saber salvar la situació de la millor manera possible amb bromes i somriures que van fer que tot quedés en una incòmoda anècdota

Mediaset té tants programes que, a vegades, ni els mateixos presentadors saben quins companys segueixen al peu del canó i quins no.

L'exemple més sonat ha tingut lloc aquesta setmana quan el presentador de 'Sálvame' i 'Supervivientes', Jorge Javier Vázquez, enviava una salutació en directe al ja expresentador de 'Cuatro al día', Santi.

Una demostració que no va acabar massa bé

Tot va començar quan des de la direcció de 'Cuatro al día' van decidir instal·lar un llit enmig d'uns dels passadissos de Mediaset per tal d'explicar als espectadors com poder suportar l'onada de calor a l'hora d'anar a dormir. En el precís moment en el qual connectaven en directe amb el llit, Jorge Javier passava per allà i el van animar a fer la demostració. 

Sense pensar-s'ho dues vegades, el català va acceptar la proposta i va seguir les indicacions que li deien des de plató. La sorpresa va arribar quan, una vegada finalitzada la demostració, Jorge Javier va voler acomiadar-se dels companys que estaven a plató enviant-los una salutació a Carmen i Santi.

Jorge Javier a 'Cuatro al día'
Jorge Javier va col·laborar durant uns minuts amb 'Cuatro al día' | Cuatro

 

La ràpida resposta dels companys

Ràpidament, els companys van avisar-li que Santi, a causa de la reprogramació del programa per la seva baixa audiència, ja no estava al programa.  Jorge Javier, impactat pel seu error, es va quedar sorprès que Santi ja no estigués en el programa al costat de Carme Chaparro. Per sort, la resta de companys van saber salvar la situació de la millor manera possible amb bromes i somriures que van fer que tot quedés en una incòmoda anècdota.

També et poden interessar...