Rivera i Malú

Pablo Iglesias surt en defensa de la relació entre Albert Rivera i Malú

Un article apuntava a la cantant com la culpable de provocar l'efecte 'Yoko Ono' en la formació taronja

A simple vista, entre Albert Rivera i Pablo Iglesias no hi ha res més en comú que la seva enemistat política. Ara bé, si mirem les coses amb perspectiva i analitzen les diferents situacions que planteja la vida des d'un prisma diferent del de la política, potser, les distàncies comencen a acurtar-se.

Precisament això és el que ha passat recentment quan, per sorpresa de tots, el líder de Podemos ha defensat en un missatge de Twitter al seu contrincant polític de Ciutadans. Segons explica 'Informalia', un article d'El País titllava a la cantant Malú, parella de Rivera, de provocar l'efecte 'Yoko Ono' en el sistema intern de la formació taronja.

Iglesias titlla l'article periodístic de «repugnant»

Cal recordar que aquest efecte es relaciona amb la capacitat que tenen les parelles sentimentals d'interferir negativament en la vida personal o professional dels seus cònjuges. De fet, s'aplica aquest nom perquè sempre s'ha pensat que Yoko Ono, dona de John Lenon, va ser la causant de la ruptura dels The Beatles. Davant aquest rumor, Iglesias no ha dubtat en sortir en defensa de la famosa cantant espanyol i, per conseqüència, de Rivera i rebutjar qualsevol mena d'informació al respecte. 

En aquest sentit, el missatge d'Iglesias diu que: «No tinc gens de simpatia política per Albert Rivera, però això no és periodisme, sinó una brossa. Utilitzar la vida privada d'un dirigent polític per a criticar les seves decisions és vergonyós. Assenyalar la seva parella com 'la malvada Yoko Ono' és repugnant». 

Iglesias també ha patit per comentaris dels mitjans de comunicació

D'aquesta manera, encara que sembli mentida, es deixa palès que Malú ha estat la responsable que, per poques vegades a la vida, Iglesias defensi a Rivera.  I és que el mateix líder de Podemos ha viscut en la seva pròpia pell, acusacions de mitjans de comunicació que han decidit barrejar la seva vida privada amb els seus principis polítics. 

L'exemple més destacat és el que es relaciona amb la polèmica que es va generar després que Iglesias i la seva dona, Irene Montero, es compressin un exclusiu xalet en una urbanització madrilenya per més de 600.000 euros.  També per haver contractat dues minyones per a cuidar els seus fills bessons a les nits. Sigui com sigui, està clar que Iglesias no és partidari de barrejar la política amb la vida personal del polític que, evidentment, per davant de tot és persona.

També et poden interessar...