shakira de la rua

Antonio de la Rúa hauria estat infidel a Shakira en diverses ocasions

La cantant va patir anys d'infidelitats amb Antonio de la Rúa

Quan Shakira i Gerard Piqué es van conèixer al Mundial de Futbol de Sud-àfrica el 2010, la cantant encara tenia una relació sentimental amb la seva anterior parella, Antonio de la Rúa, i se la va titllar d'infidel. Ara, ja fa nou anys que la colombiana i el futbolista tenen una relació, però continuen sortint a la llum els drames que ella va viure amb la seva exparella.  Després de la mort aquest dimarts de Fernando de la Rúa, exsogre de la cantant, tornen les preguntes sobre la relació i les traïcions.

Als inicis de la relació amb Piqué es va acusar, tant a Shakira com al futbolista, d'haver començat la relació quan els dos encara tenien parella. Però sobretot, es va acusar durament la cantant de ser infidel sense saber les banyes que ella havia patit per part de la seva exparella. I és que es va filtrar que, durant sis anys, Antonio de la Rúa va tenir una amant a la vegada que tenia una relació amb Shakira

Antonio de la Rúa va tenir una amant durant sis anys mentre estava amb Shakira

El 2011, una entrevista a 'Univisión' de Marina Gallo va destapar les infidelitats que va patir Shakira, ja que la jove de 27 anys assegurava haver estat l'amant d'Antonio de la Rúa. La noia assegurava que, durant sis anys, va estar amb De la Rúa fins que ell va acabar la relació amb Shakira. Fins i tot, va explicar que van portar la relació en secret per no interferir en els negocis de la parella, ja que l'empresari era l'agent de la cantant, tal com recull 'En Blau'.

A més, en l'actualitat De la Rúa té una relació amb la model Daniela Ramos, amb qui va començar a sortir setmanes després de deixar-ho amb Shakira. Per tant, hi ha sospites que aquesta relació també comencés abans d'acabar l'altra. Ara tenen dos fills en comú, igual que Shakira i Piqué, i viuen a Alemanya.

També et pot interessar...