ARA MATEIX

❗️ La Generalitat confirma el primer cas de coronavirus a Catalunya

MINUT A MINUT CORONAVIRUS

🔴 Primer cas confirmat a Catalunya

Isco Alarcón i Sara Sálamo ja són pares del seu primer fill en comú

La parella va anunciar a finals de desembre que estaven esperant al seu primer fill
Isco Alarcón i Sara Sálamo ja són pares del seu primer fill | Instagram

 

Sara Sálamo i Isco Alarcón van anunciar a finals de desembre que estaven esperant al seu primer fill, el segon per al futbolista del Real Madrid, qui ja es pare d'un nen fruit d'una relació anterior.

 

L'actriu ha anat compartint diferents moments del seu embaràs a través de les xarxes socials en els últims mesos, però en els últims dies, la seva poca activitat a les xarxes ha fet sospitar als seus seguidors sobre el fet que la parella ja hagués donat a llum, i, com confirma la revista 'Hola.com', efectivament Sálamo i Alarcón ja són pares del seu primer fill en comú: Theo.

 

De moment, ni l'actriu ni el futbolista s'han pronunciat respecte a la paternitat, que sembla que estan gaudint d'allò més en estricta intimitat.

 

 

La relació entre l'actriu i el futbolista va començar fa un any i mig

La parella s'ha mostrat d'allò més enamorada a les xarxes socials d'ençà que va començar la seva relació ara farà un any i mig. Amb l'última publicació de l'actriu a l'Instagram sembla que anunci que es troben al cel amb l'arribada del petit, on ha escrit: «Molt a prop d'aquí...».

 

 

 

 També et pot interessar...