Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alfred parla de la seva trobada amb Amaia

Alfred es deixa veure amb una amiga d'Amaia Romero

El cantant català ha acudit al Mad Cool Festival acompanyat de Miss World Espanya 2018

Alfred García podria tenir una nova parella | CatalunyaDiari.cat

 

L'exconcursant d'Operación Triunfo Alfred Garcia va gaudir del Mad Cool Festival amb la companyia de la Miss World Espanya, Amaia Izar. El 'triunfito' va ser un dels centres d'atenció durant l'esdeveniment, ja que la seva acompanyant és una model navarresa amiga d'Amaia Romero.

Alfred i Amaia Izar junts al concert de Rosalía

El cantant i la model van gaudir del festival on Rosalía va ser el centre d'atenció a l'escenari, mentre que la parella d'amics ho van ser fora d'ell. Alfred i la model no és la primera vegada que es deixen veure junts. Cap dels dos s'ha pronunciat sobre si existeix una possible relació sentimental, simplement prefereixen no parla de la seva vida privada.

Podria existir una possible relació

Alfred i Amaia Izar van decidir arribar junts a l'esdeveniment amb tota la normalitat del món, fins i tot es van prendre unes copes abans de l'inici el concert. La model va compartir els millors moments de l'espectacle a les seves xarxes socials. Els rumors sobre una possible relació ja han sorgit i de moment cap dels dos ho nega.

Alfred s'incorpora a 'Dionisio'

De moment tot són bones notícies per l'artista català Alfred García, i és que a banda d'aquest suposat romanç amb la model navarresa, Alfred ha confirmat la seva incorporació a l'elenc musical de 'Dionisio', l'espectacle de dansa flamenca de la companyia de Rafael Amargo que s'estrenarà a l'escenari del Teatre Romà de Mèrida el 16 i 17 de juliol.

Alfred
Alfred García s'incorpora a l'elenc de 'Dionisio' | CatalunyaDiari.com

 

També et pot interessar...