Un error de protocol de la reina Letícia fa saltar la polèmica a la premsa alemanya

El vídeo del moment s'ha tornat viral als mitjans germànics, que el qualifiquen d'un «vergonyós error davant les càmeres»
Un error de protocol de la reina Letícia fa saltar la polèmica a la premsa alemanya | EFE

 

Un error de protocol protagonitzat per la reina Letícia a la Zarzuela fa saltar la polèmica a la premsa germànica. L'acte presidit pels monarques, el passat 8 de juliol, era la rebuda dels membres del Patronat de la Fundació Comitè Espanyol dels Col·legis del Món Unit a l'Audiència del Palau de la Zarzuela.

 

El vídeo, que s'ha tornat viral, mostra el moment de confusió protocol·lària de la reina, que es distreu i es col·loca en una posició incorrecta. Entra a la sala rient i girant l'esquena als participants, fet que comenta la revista Gala com a «poc correcte». Però, a més, no es col·loca al costat del monarca en la posició adequada i el cap de protocol ha de cridar-li l'atenció

 

No és fins que Felip VI li diu alguna cosa entre dents i li fa una mirada de recriminació que la reina, de la forma més dissimulada possible, es mou fins a l'altre costat del rei preparada per la foto. La mala cara de Felip ha estat descrita per 'Gala' com «un petit sermó» que «fa pensar que ha tingut alguna paraula seriosa amb ella».

 

<

 

Segons 'Gala', el comportament de Letícia és «un gest fora de lloc i no és la manera més adequada de rebre als convidats». El vídeo, que només dura 50 segons, s'ha tornat viral i ha creat polèmica sobre els errors habituals de protocol de la reina

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

 

També et pot interessar...