Josep Pedrerol renova dos anys més amb Atresmedia

El periodista català es mantindrà dos anys més a 'Jugones' i a 'El Chiringuito'

Josep Pedrerol seguirà lligat a Atresmedia i continuarà al capdavant de 'Jugones' a La Sexta i de 'El Chiringuito de Jugones' a Mega.  El periodista català continuarà sent el director i el presentador dels dos espais de referència en informació esportiva durant les dues pròximes temporades.

Els programes de Josep Pedrerol són referents en audiència

Els dos espais esportius dirigits pel presentador català s'han convertit en clars referents en el sector i les audiències continuen creixent temporada rere temporada. El cas de Jugones tanca aquest curs amb la millor temporada de la seva història amb 739.000 espectadors de mitjana. Aquesta temporada ha estat la més vista des que s'estrenés i aquest any augmenta la distància amb el seu competidor i ja s'imposa amb un punt de distància.

Josep Pedrerol, al capdavant de Jugones | La Sexta

 

'El Chiringuito de Jugones' continua batent rècords

D'altra banda, 'El Chiringuito de Jugones', es consolida com el programa líder absolut de la TDT un any més amb una mitjana d'un 4,3% de quota de pantalla  i 224.000 espectadors de mitjana. A més, en aquest curs va aconseguir el segon millor registre de la seva història (10,2% i 584.000 espectadors) amb l'eliminació del Reial Madrid de la Champions. El programa nocturn continua imbatible com l'espai amb més repercussió en les xarxes socials.

El periodista català tornarà a MEGA el 12 d'agost

Amb aquesta renovació, Pedrerol anuncia que el seu 'Chiringuito' està preparant dos fitxatges que sorprendran. El pròxim 12 d'agost a les 12 de la nit s'iniciarà una nova temporada d'aquest programa a MEGA.

El Chiringuito de Jugones, líder d'audiència | MEGA

 

També et pot interessar...

  • Josep Pedrerol amenaça amb no presentar 'Jugones' si el Madrid no fitxa Hazard
  • Josep Pedrerol sorprèn en presentar el seu programa sense gomina