Shakira s'acomiada del seu exsogre amb un emotiu missatge

Fernando de la Rúa va morir aquest dimarts a causa de problemes renals i coronaris
Shakira s'acomiada del seu ex-sogre amb un emotiu missatge | CatalunyaDiari.cat

 

Shakira ha publicat un emotiu missatge dedicat al seu exsogre, Fernando de la Rúa —el qual també era expresident d'Argentina—, que ha mort aquest dimarts a causa de problemes renals i coronaris. La cantant, que va ser parella d'Antonio de la Rúa entre el 2000 i el 2010, no oblida el seu exsogre i li escriu que «seré sempre la teva amiga, malgrat qualsevol cosa, al més enllà, com en aquesta vida».

 

La colombiana s'ha acomiadat de Fernando de la Rúa públicament a Instagram amb aquestes paraules: «Ara descansa i vola cap a un lloc millor on no hi hagi traïcions, ni desil·lusions, vés a buscar la tranquil·litat i el refugi dels teus pares, el teu germà i de tots aquells que també t'han estimat i conegut de veritat».

 

 

Afegeix que «has lliurat tantes lluites, moltes d'elles sense merèixer-les, i la de la teva vida l'has lliurat com sempre, amb la dignitat i fortalesa que tant admirava», en referència a les complicacions de salut que de la Rúa patia. Acaba l'emotiu text acomiadant-se amb un «t'estimo amic», dirigit cap al seu exsogre i que ha rebut el suport dels seus seguidors amb quasi un milió de 'm'agrada' al post.

 

Encara que la cantant hagi refet la seva vida lluny d'Antonio de la Rúa, no ha oblidat el passat i les persones que la van acompanyar i ha volgut acomiadar-se del seu antic sogre. Shakira i de la Rúa van trencar la seva relació el gener de 2011 després de mesos de rumors.

 

També et pot interessar...