La presentadora Sandra Sabatés publica unes enigmàtiques imatges

Les últimes imatges de la catalana a les xarxes insinuen una possible boda o inclús el naixement d'un fill
Sandra Sabatés es troba de viatge a Grècia | CEDIDA

 

La presentadora de ‘El Intermedio’ Sandra Sabatés ja ha començat el seu descans laboral i ha posat rumb a Grècia per gaudir d’unes merescudes vacances al costat del seu fill de 9 anys i la seva nova parella.

 

A la seva compta d’Instagram, Sandra ha volgut compartir alguns dels moments que està vivint a Atenes, on ha gaudit del Partenó amb el seu fill Koldo, així com d'altres monuments de la ciutat grega al costat de la seva parella. La presentadora però, compartia unes instantànies que han sorprès una mica, ja que insinuaven que està amagant o esperant quelcom, perquè en totes elles hi apareixia d’esquenes i amb el hashtag #EnlaCuentaAtrás. Un pèl misteriós tot plegat.

 

 

 

 

 

Les tres fotografies que la popular presentadora feia públiques estaven fetes de la mateixa manera, ella i els seus acompanyant (fill o parella) posant-se d’esquena a la càmera. Sandra Sabatés és molt recelosa pel que fa a la seva intimitat, i de ben segur que vol guardar l’anonimat tant del seu fill com de la seva parella actual, evitant que apareguin públicament al seu costat, però el hashtag #EnlaCuentaAtrás sembla amagar quelcom, ja que ve a dir que estan preparant alguna cosa o esperant que arribi un esdeveniment important; un cop sabem això, només queda per esbrinar de què es tracta, i un casament o el naixement d’un fill serien hipòtesis plausibles que resoldrien la incògnita. El temps dirà.

 

També et pot interessar...