Isabel Pantoja es muda a un luxós habitatge de 2,5 milions d'euros

La 'tonadillera' s'ha comprat una casa en una urbanització de luxe molt a prop dels estudis de Mediaset
Isabel Pantoja es trasllada a Madrid | TELECINCO

 

Isabel Pantoja es muda a Madrid. La ‘tonadillera’ ha adquirit una casa en una urbanització de luxe madrilenya, que a més a més es troba molt a prop dels estudis de Telecinco, fet que podria explicar per què ha decidit mudar-se a Madrid, i és que la decisió de traslladar la seva residència habitual a la capital podria tenir la seva explicació en els diversos projectes professionals que la cantant té firmats amb la cadena.  

 

Kiko Hernández era l’encarregat de revelar a ‘Sálvame’ els plans immediats de la Pantoja, qui després d'abandonar el concurs de manera forçada per problemes de salut, no tornarà a Cantora, sinó a una casa de preu estratosfèric que li hauria aconseguit el seu germà: «Isabel s’ha comprat una casa en una urbanització de luxe. L’operació està molt, molt avançada, i l’ha dut a terme a través del seu germà Agustín Pantoja», detallava el col·laborador. Lluny queden doncs els problemes econòmics i la Pantoja podrà tornar al luxe després de 'Supervivientes'.

 

Kiko Hernández anuncia que Isabel Pantoja s'ha comprat una casa de luxe | TELECINCO

 

L’habitatge, que estaria ubicat a Sant Sebastián de los Reyes, compta amb 800 metres quadrats dins d’una parcel·la de 2.500. La casa està valorada en 2,5 milions d’euros, una fortuna que la cantant podrà abonar amb facilitat després dels diners que s'ha embutxacat durant el seu pas per ‘Supervivientes’, i dels futurs projectes professionals en els quals treballarà a Mediaset.

 

En aquesta urbanització, la Pantoja tindria un veïnat d'altura ple d’estrelles mediàtiques com ella, i es podria saludar cada dia amb inquilins com David Bisbal, Rocío Carrasco, Ortega Cano o Isabel Gemio. Per la seva banda, la seva neboda Anabel Pantoja, ni ha confirmat ni ha negat la notícia, però si ha revelat que la seva tieta té la intenció de mudar-se de Cantora.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

També et pot interessar...