Colate abandona de manera sobtada el plató de ‘Supervivientes’

L’ex de Paulina Rubio va al·legar que no es trobava bé a causa de l’operació de clavícula a la qual s’havia sotmès feia 24 hores
Colate abandona de manera sobtada el plató de 'Supervivientes' | TELECINCO

 

Durant un dels reptes del reality de ‘Supervivientes’ Colate va patir una fractura de clavícula que va necessitar ser intervinguda quirúrgicament. El passat dilluns l’ex concursant va passar per quiròfan, i poques hores després va voler assistir a la gal·la de ‘Tierra de nadie’, on els col·laboradors posen a debat els fets succeïts al concurs d’aventures.

No va ser una nit fàcil per Colate, ja que va rebre nombrosos atacs de Dakota, una de les companyes que va tenir a l’illa d’Hondures. No obstant això, el conflicte no es va arribar a resoldre perquè el col·laborador va decidir abandonar el plató a causa del seu malestar físic.

 

L’enfrontament entre Dakota i Colate

L’irremeiable enfrontament entre Dakota i Colate ens va mantenir expectants fins a la nit del passat dilluns. Durant la seva estada a l’illa, vam ser testimonis de la disputa que els dos concursants van tenir, i que va culminar amb l’acusació de Colate que havia estat agredit. Ara, però, s’ha demostrat que els fets no van succeir d’aquesta manera, i Dakota ha volgut aclarir els fets d’una vegada per totes.

 

Així doncs, Carlos Sobera va començar l’entrevista amb la jove concursant, fent un repàs per la seva vivència amb els seus companys de supervivència, quan l’exparella de Paulina Rubio va interrompre el diàleg. Davant d’aquesta situació, Dakota no va mossegar-se la llengua i va declarar que «Colate ha fet el paper de la seva vida perquè a mi acusar-me d’agressió és molt fàcil perquè vinc de ‘Hermano Mayor’. Llavors, és més fàcil acusar-me a mi que acusar a una altra persona».

 

Visiblement indignada, Dakota va rebre l’aplaudiment del públic amb aquestes paraules, i va continuar amb la següent acusació: «Jo no acuso una persona d’agressió quan no m’ha agredit, ells sí que ho han fet amb mi», fent al·lusió a Colate i a Albert.

D’altra banda, Carlos Sobera va voler que Colate donés la seva opinió davant d’aquests atacs, però ell va limitar-se a exposar que «no vull dir res». Dakota, encara afectada pels fets, li va retreure que «ell no ha de dir res perquè ja ha quedat retratat quan em va acusar d’agressió. La meva imatge la fa malbé en el moment que diu que l’he agredit».

 

L’abandonament del plató per part de Colate

 

Pocs minuts després d’aquest intens debat, Colate va desaparèixer del plató després que el programa donés pas a un vídeo. A continuació, el col·laborador va regressar al plató per manifestar el seu malestar físic i la decisió d’abandonar el plató, malgrat que la següent entrevista era Chelo García Cortés.

«Vull demanar un perdó molt gran, però me’n vaig perquè m’han operat fa 24 hores i no m’estic trobant bé. Llavors, demano mil disculpes a tothom, de veritat, ho sento, i sobretot, saludo a Chelo, ja la veuré en un altre moment», va declarar Colate abans d’abandonar definitivament el programa.

 

També pots llegir...