Javier Sánchez Santos és oficialment fill de Julio Iglesias

Tres dècades després es confirma que Maria Edite tenia raó sobre la seva relació amb el cantant
Julio Iglesias és pare de Javier Sánchez | cedida

Nova notícia per a la nombrosa família Iglesias, Javier Sánchez Santos ja és oficialment fill de Julio Iglesias. La sentència ha donat la raó al fill de Maria Edite Santos, en un serial judicial iniciat fa tres dècades.

 

Julio Iglesias hauria estat infidel a Isabel Preysler l'any 1975

El nou fill de Julio Iglesias té 42 anys i va ser fruit d'una relació del cantant amb la ballarina portuguesa, María Edite Santos, quan van coincidir en una sala de festes de la Costa Brava. Era l'estiu de 1975 i l'artista estava llavors casat amb Isabel Preysler.

 

Javier Sánchez va patir 'bullying'

María Edite va presentar la primera demanda de paternitat contra Iglesias l'any 1992, fet que li va suposar que la insultessin i que l'acusessin de mentidera. El mateix fill ha reconegut en diverses ocasions que va tenir molts problemes en el col·legi i va patir assetjament escolar per part d'alguns companys.

 

Julio Iglesias i la seva negativa per fer-se la prova d'ADN

Iglesias sempre s'ha negat a practicar-se la prova d'ADN. La resistència de l'artista a fer-se la prova ha estat un dels arguments que ha utilitzat el magistrat per a declarar-lo pare. L'evident semblança física entre Javier Santos i el cantant també ha estat un element a tenir en compte pel magistrat. L'advocat de Santos, Fernando Osuna va insistir que existien indicis evidents en la causa, ja que al cap de nou mesos de la relació entre María Edite i Julio Iglesias va néixer Javier. La negativa injustificada de Julio Iglesias per fer-se la prova d'ADN també ha estat un indici molt clar.

 

Javier Sánchez Santos ja és fill de Julio Iglesias | Arte y Medio

 

Justícia per a Maria Edite

Després d'una llarga batalla judicial, no exempta de polèmica, el valencià, de 41 anys, per fi ha aconseguit que es faci justícia amb la seva mare, María Edite. D'aquesta manera, ja són 9 els fills de Julio Iglesias.

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari