rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

BUTLLETÍ

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

Susanna Griso parla per primera vegada de la mort de la seva germana

La presentadora d’Antena 3 ha confessat que «encara no sóc conscient de la seva mort»
Susanna Griso concedeix la primera entrevista després de la pèrdua de la seva germana | ANTENA 3

 

Susanna Griso, coneguda per ser un dels rostres més representatius d’Antena 3, ha concedit la seva primera entrevista després de la sobtada pèrdua de la seva germana gran a través de la revista ‘Semana’. Així doncs, la periodista catalana ha explicat com es troba després de passar per un dels pitjors moments de la seva vida. La fatídica notícia, que li va ser comunicada en directe mentre s’emetia ‘Espejo Público’ va causar que deixés immediatament el plató.

 

Han passat dues setmanes des d’aquest fet, i Susanna Griso ha hagut d’acomiadar-se a la seva germana per culpa d’un infart inesperat. Després d’haver reunit forces per parlar d’aquesta pèrdua, les primeres paraules de la presentadora han estat les següents: «Encara no sóc conscient de la seva mort. M’ha agafat tan de sorpresa que m’he passat molts dies en shock i sense fer-me realment la idea que l’havia perdut».

 

La periodista catalana durant l'enterrament de la seva germana | CATALUNYADIARI

 

La periodista catalana ha comentat que el seu compromís laboral a Madrid no li ha permès veure a la seva germana tantes vegades com li hagués agradat, però que sempre s’han esforçat per mantenir una bona relació i seguir en contacte. «En passar tant de temps a Madrid no la veia tot el que volia, però ens trucàvem i ens portàvem molt bé», ha explicat durant l’entrevista.

 

Ha insistit en el fet que encara no ha estat capaç d’assimilar el que ha succeït, i que durant les vacances podrà prendre’s el temps necessari per acceptar-ho: «A l’estiu, que és quan passàvem més temps juntes, m’imagino que serà quan ho vagi encaixant». És evident que no serà l’estiu més complicat d’afrontar per a Susanna Griso.

Malgrat el dolor que suposa la mort d’un familiar, i més encara de manera inesperada, Griso ha assenyalat que dies abans d’aquesta tragèdia va assistir al casament d’uns amics, i que «l’important és el que et queda; cal viure intensament perquè en el moment més inesperat perds a qui més estimes».

 

També pots llegir....

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per ZARA! Participa aquí, és molt fàcil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris