Pilar Rubio i Sergio Ramos durant la seva festa nupcial

Pilar Rubio escull el color vermell com a segon 'look' nupcial

La presentadora i model espanyola va sorprendre els seus convidats amb una granota de color vermell cridaner i un disseny amb escot de V molt atrevit

La cerimònia de noces de Pilar Rubio i Sergio Ramos, celebrada el passat mes de juny, ha estat un dels esdeveniments més esperats i seguits pels mitjans de comunicació.  Juntament amb la boda de Belén Esteban i Miguel Marcos, ha estat un dels actes més rellevants d’aquest any.

La unió del futbolista i de la col·laboradora de ‘El Hormiguero’ ha estat analitzada en cada detall, i l’estilisme lluït per la núvia ha estat el centre d’atenció. Pilar Rubio va vestir-se per aquesta ocasió tan especial amb un disseny de Zuhair Murad de pedreria i amb un preciós escot en forma de V.

Si bé és cert que la parella s’ha animat a mostrat a la premsa alguns dels moments més íntims, com ara l’apassionat petó que van fer-se davant les càmeres, tenim poca informació sobre la festa que va tenir lloc després de la cerimònia, o sobre els convidats que van poder celebrar les noces amb els nostres protagonistes.

La gran festa que concloïa el casament

Es rumorejava que Pilar Rubio canviaria de ‘look’ per assistir a la festa que donaria per conclosa la cerimònia nupcial. Una de les sospites que s’ha pogut confirmar és que la presentadora va triar un dels colors vetats per als convidats, el vermell.  No va conformar-se amb una tonalitat qualsevol, sinó amb un vermell cridaner que la va fer lluir espectacular.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️Rn’R❤️ Wedding day

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) on

No obstant això, aquest descobriment no ha arribat fins que han passat unes quantes setmanes després de la boda. Gràcies a unes publicacions que ha penjat la parella al seu perfil d’Instagram, hem pogut veure a Pilar Rubio enfundada en un ‘look’ molt atrevit durant la seva festa de noces.

Vestida amb una ajustada granota de color vermell cridaner,  la model lluïa un estilisme de la mateixa marca que el seu vestit blanc nupcial i del mateix estil, sense mànigues i amb un escot en V.

Aquestes fotografies han rebut milers de ‘likes’ i de comentaris, i poden llegir-se opinions de tots tipus. Encara que la gran part dels seus seguidors han opinat que la indumentària de Pilar Rubio era ‘choni’, la veritat és que és evident que la parella va gaudir de la celebració i la recordaran com uns dels millors moments de la seva vida.

També pots llegir...