Nombroses personalitats acudeixen a la boda de Claudia Creuheras

La filla del president del Grup Planeta es casa a Girona en una espectacular celebració
Claudia Creuheras durant la seva espectacular boda | Instagram

 

Una de les bodes més espectaculars de l'estiu ha tingut lloc aquest cap de setmana. Claudia Creuheras, la filla gran del president del Grup Planeta i del consorci Atresmedia, José Creuheras, s'ha casat amb Álvaro Gandarias, fill de Juan Gandarias, director d'Innovació de La Caixa.

Manuel Valls i Susanna Gallardo acudeixen a la boda abans del seu futur enllaç matrimonial

La boda celebrada a Torroella de Montgrí ha estat marcada pels nombrosos convidats famosos que han acudit. Moltes cares conegudes han format part d'aquest espectacular enllaç matrimonial dels dos joves. En aquesta cita no hi van faltar ni Manuel Valls ni la seva futura esposa Susanna Gallardo. L'ex primer ministre de França i la seva parella es casaran el pròxim mes de setembre a Menorca en la que promet ser la boda de l'any.

Manuel Valls i Susana Gallardo es casaran al Septembre | GTRES

 

Una boda amb uns convidats de luxe

Altres rostres coneguts com Florentino Pérez, Eduardo Mendoza, Mauricio Pochettino o Julia Otero van formar part de la llista de convidats. La catalana Susanna Griso també va acudir a la boda dies després d'acomiadar a la seva germana en un funeral molt emotiu

Estopa va conduir la festa a ritme de les seves cançons

Després de la cerimònia, la celebració va continuar a una masia de Pals, Les Taules, on també hi va haver el sopar. El menú estava compost per una crema d'ametlles tendres amb escamarlans, mar i muntanya de garrí i llamàntol amb parmentier i cremós de xocolata blanca i negre. Curiosament i a petició dels nuvis, no hi va haver pastís. La festa va tenir uns protagonistes molt destacats, els germans Estopa, que van ser els encarregats de fer ballar el personal en un concert on tots dos van aparèixer per sorpresa.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

Els Estopa van ser els encarregats de fer ballar als convidats | Chance

 

També et pot interessar..