Primer pla de Malú amb la mirada perduda

Enxampen passejant per Madrid a Albert Rivera i Malú

La parella va caminar per un dels barris més famosos de Madrid amb un 'look' molt discret i gairebé igual: texans i samarreta bàsica grisa

Just quan més força semblava que agafaven els rumors de la ruptura entre Albert Rivera i Malú, la revista 'Diez Minutos' ha publicat unes imatges que mostren tot el contrari. La parella va estar passejant el passat cap de setmana pel barri madrileny de Las Letras i va ser fotografiada en un ambient distès i relaxat.

D'aquesta manera, s'apaguen les informacions que va fer públiques el programa de Telecinco 'Socialité', que apuntaven al fet de la fi de la relació a causa d'una discussió. No obstant això, sembla que la calma ha tornat a refer l'amor del polític i la cantant i, com a mínim, han volgut tornar a donar-se un vot de confiança.

La possible raó de la seva crisi

Rivera i Malú van caminar per un dels barris més famosos de Madrid amb un 'look' molt discret i gairebé igual: texans i samarreta bàsica grisa.  Un dels aspectes que més ha cridat l'atenció ha estat la cara totalment desmaquillada de Malú, ja que, fins i tot, costava identificar-la en un primer moment.

Sigui com sigui, el cert és que aquestes fotografies deixen una porta oberta a la continuació d'una de les relacions de l'any. Un dels principals motius que provocarien alguna discussió entre la parella seria l'excessiu secretisme que porta que Rivera la relació.  Possiblement per la seva condició de polític i amb l'objectiu d'afectar el menys possible la seva vida professional, l'entorn del líder de Ciutadans no estaria massa d'acord en fer pública la relació.

No pensa el mateix Malú, que expliquen que començaria a estar farta d'haver d'amagar-se del seu amor. No obstant això, és cert que des que 'El Programa de Ana Rosa' va publicar una imatge dels dos junts, sembla que la parella es mostra més tranquil·la en públic sense tantes pressions i pors sobre què diran. Després de les imatges del passat cap de setmana, només quedar esperar la confirmació oficial i el primer acte públic junts.

També et poden interessar...